Oppo A16 siyah ekran veriyor

XenDria

Decapat
İyi bayramlar elimde Oppo A16 cihaz var, bazen şu anki yaşadığım sorudaki gibi ekran gidiyordu ancak 1 dk geçmeden ekran geri geliyordu, ancak son 1- 1.5 saattir ekran hiçbir şekilde gelmiyor, dokunmatik işlemiyor, aramalar geliyor ancak görüntü yok. Bir ara şarjdayken açılış logosu gözüktü sonra yine aynı durum, tamirciye gitmeden önce var mıdır bir tavsiyeniz? Malum yarın da bayram ve dükkanlar açık olmayacaktır, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi bayramlar elimde Oppo A16 cihaz var, bazen şu anki yaşadığım sorudaki gibi ekran gidiyordu ancak 1 dk geçmeden ekran geri geliyordu, ancak son 1- 1.5 saattir ekran hiçbir şekilde gelmiyor, dokunmatik işlemiyor, aramalar geliyor ancak görüntü yok. Bir ara şarjdayken açılış logosu gözüktü sonra yine aynı durum, tamirciye gitmeden önce var mıdır bir tavsiyeniz? Malum yarın da bayram ve dükkanlar açık olmayacaktır, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İc ekraninin kirilmis olma ihtimali cok yuksek bence yazilimsal bir sorun oldugunu sanmiyorum.

Zorla yeniden başlat ya da kurtarma moduna geç zorla yeniden başlatma güç ve ses kısma tuşlarına 10 15 saniye basılı tut kurtarma modu güç ve ses açma tuşlarına birlikte bas logo geldiğinde bırak anakart veya bataryada sorun olabilir ya da ekranda

Zorla yeniden başlat ya da kurtarma moduna geç zorla yeniden başlatma güç ve ses kısma tuşlarına 10 15 saniye basılı tut kurtarma modu güç ve ses açma tuşlarına birlikte bas logo geldiğinde bırak anakart veya bataryada sorun olabilir.

Görüntü gelmedigini fakat arka planda uygulamalarin calistigini belirtmis dedigin gibi bir durum olsaydi onlarda calismazdi.

İc ekraninin kirilmis olma ihtimali cok yuksek bence yazilimsal bir sorun oldugunu sanmiyorum.

İç ekran kırık değil şarjda iken bir an Oppo yazısı geldi kırık gibi değildi.

Zorla yeniden başlat ya da kurtarma moduna geç zorla yeniden başlatma güç ve ses kısma tuşlarına 10 15 saniye basılı tut kurtarma modu güç ve ses açma tuşlarına birlikte bas logo geldiğinde bırak anakart veya bataryada sorun olabilir ya da ekranda.

2 saattir aralıklarla denedim hala deniyorum önceden açılıyordu hemen şimdi açılmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı