alparslann0 Decapat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 68 Yer Keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Aldığımdan beri Android 9 olan telefonumun sürümünü yükseltmek istiyorum. ROM dosyası aradım ama bulamadım. Android 10 veya 11 ROM dosyası var mı?
Aldığımdan beri Android 9 olan telefonumun sürümünü yükseltmek istiyorum. ROM dosyası aradım ama bulamadım. Android 10 veya 11 ROM dosyası var mı?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 13 Kasım 2023 #2 alparslann0 dedi: Aldığımdan beri Android 9 olan telefonumun sürümünü yükseltmek istiyorum. ROM dosyası aradım ama bulamadım. Android 10 veya 11 ROM dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Oppo telefonlarda Bootloader kilidi açamaz, sürüm yükseltip düşüremezsiniz.
alparslann0 dedi: Aldığımdan beri Android 9 olan telefonumun sürümünü yükseltmek istiyorum. ROM dosyası aradım ama bulamadım. Android 10 veya 11 ROM dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Oppo telefonlarda Bootloader kilidi açamaz, sürüm yükseltip düşüremezsiniz.
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Kasım 2023 #3 alparslann0 dedi: Aldığımdan beri Android 9 olan telefonumun sürümünü yükseltmek istiyorum. ROM dosyası aradım ama bulamadım. Android 10 veya 11 ROM dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Oppo a31 cihazının vendor'u sorunlu olduğu için phh android 9 gsi'dan başka bir rom açmıyor, onun için olmaz. Bootloader konusuna gelirsek de a31 de her hangi bir koruma yok direk client ile açılabiliyor.
alparslann0 dedi: Aldığımdan beri Android 9 olan telefonumun sürümünü yükseltmek istiyorum. ROM dosyası aradım ama bulamadım. Android 10 veya 11 ROM dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Oppo a31 cihazının vendor'u sorunlu olduğu için phh android 9 gsi'dan başka bir rom açmıyor, onun için olmaz. Bootloader konusuna gelirsek de a31 de her hangi bir koruma yok direk client ile açılabiliyor.