W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Oppo A5 2020'de uygulama riskli diyor ama ben riskleri göz önünde bulunduruyorum. Nasıl uygulamanın banını açacağım?
Oppo A5 2020'de uygulama riskli diyor ama ben riskleri göz önünde bulunduruyorum. Nasıl uygulamanın banını açacağım?
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 24 Nisan 2021 #2 walg_tr dedi: Oppo A5 2020'de uygulama riskli diyor ama ben riskleri göz önünde bulunduruyorum. Nasıl uygulamanın banını açacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bilinmeyen uygulamaları indirmeye izin ver. İzinler bölümünde.
walg_tr dedi: Oppo A5 2020'de uygulama riskli diyor ama ben riskleri göz önünde bulunduruyorum. Nasıl uygulamanın banını açacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bilinmeyen uygulamaları indirmeye izin ver. İzinler bölümünde.
W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 VİPER34 dedi: Ayarlardan bilinmeyen uygulamaları indirmeye izin ver. İzinler bölümünde. Genişletmek için tıkla... Hayır indirdim this App has banned diyor açınca ekran forosu atacağım az sonra. VİPER34 dedi: Ayarlardan bilinmeyen uygulamaları indirmeye izin ver. İzinler bölümünde. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 24 Nisan 2021
VİPER34 dedi: Ayarlardan bilinmeyen uygulamaları indirmeye izin ver. İzinler bölümünde. Genişletmek için tıkla... Hayır indirdim this App has banned diyor açınca ekran forosu atacağım az sonra. VİPER34 dedi: Ayarlardan bilinmeyen uygulamaları indirmeye izin ver. İzinler bölümünde. Genişletmek için tıkla...