BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Geçenlerde internetten 33W Xiaomi şarj başlığını ve kablosunu satın aldım fakat telefonumun 33W destekleyip desteklemediğini bilmiyorum bunun için telefonumun kaç W ile şarj olduğunu öğrenmek istiyorum. Telefonum: Oppo A5 2020.
Geçenlerde internetten 33W Xiaomi şarj başlığını ve kablosunu satın aldım fakat telefonumun 33W destekleyip desteklemediğini bilmiyorum bunun için telefonumun kaç W ile şarj olduğunu öğrenmek istiyorum. Telefonum: Oppo A5 2020.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 22 Şubat 2023 #2 Telefon zaten alabileceği kadarını alır 125W taksanız da.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 Aurora1 dedi: Telefon zaten alabileceği kadarını alır 125W taksanız da. Genişletmek için tıkla... Hocam ampere diye bir program var diyorlar. Telefonu takıyorum fakat amper olarak gösteriyor. 850 amper yazıyor Aurora1 dedi: Telefon zaten alabileceği kadarını alır 125W taksanız d Genişletmek için tıkla... Aurora1 dedi: Telefon zaten alabileceği kadarını alır 125W taksanız da. Genişletmek için tıkla... Pardon miliamper yani ma yazıyor BirKimse dedi: Hocam ampere diye bir program var diyorlar. Telefonu takıyorum fakat amper olarak gösteriyor. 850 amper yazıyor Pardon miliamper yani ma yazıyor Genişletmek için tıkla... Bu değeri nasıl watt olarak çevirebilirim?
Aurora1 dedi: Telefon zaten alabileceği kadarını alır 125W taksanız da. Genişletmek için tıkla... Hocam ampere diye bir program var diyorlar. Telefonu takıyorum fakat amper olarak gösteriyor. 850 amper yazıyor Aurora1 dedi: Telefon zaten alabileceği kadarını alır 125W taksanız d Genişletmek için tıkla... Aurora1 dedi: Telefon zaten alabileceği kadarını alır 125W taksanız da. Genişletmek için tıkla... Pardon miliamper yani ma yazıyor BirKimse dedi: Hocam ampere diye bir program var diyorlar. Telefonu takıyorum fakat amper olarak gösteriyor. 850 amper yazıyor Pardon miliamper yani ma yazıyor Genişletmek için tıkla... Bu değeri nasıl watt olarak çevirebilirim?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 22 Şubat 2023 #4 BirKimse dedi: Hocam ampere diye bir program var diyorlar. Telefonu takıyorum fakat amper olarak gösteriyor. 850 amper yazıyor Pardon miliamper yani ma yazıyor Genişletmek için tıkla... Telefonda hızlı şarj yok olarak gözüküyor internetten baktığımızda. Büyük ihtimal 10W falandır. 5V,2A.
BirKimse dedi: Hocam ampere diye bir program var diyorlar. Telefonu takıyorum fakat amper olarak gösteriyor. 850 amper yazıyor Pardon miliamper yani ma yazıyor Genişletmek için tıkla... Telefonda hızlı şarj yok olarak gözüküyor internetten baktığımızda. Büyük ihtimal 10W falandır. 5V,2A.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #5 Aurora1 dedi: Telefonda hızlı şarj yok olarak gözüküyor internetten baktığımızda. Büyük ihtimal 10W falandır. 5V, 2A. Genişletmek için tıkla... Ama hocam amper ile Volt çarpılarak watt bulunuyor. Bende 800 miliamper ile 4 Volt çarpınca 30 watt çıkıyor
Aurora1 dedi: Telefonda hızlı şarj yok olarak gözüküyor internetten baktığımızda. Büyük ihtimal 10W falandır. 5V, 2A. Genişletmek için tıkla... Ama hocam amper ile Volt çarpılarak watt bulunuyor. Bende 800 miliamper ile 4 Volt çarpınca 30 watt çıkıyor
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 22 Şubat 2023 #6 BirKimse dedi: Ama hocam amper ile Volt çarpılarak watt bulunuyor. Bende 800 miliamper ile 4 Volt çarpınca 30 watt çıkıyor Genişletmek için tıkla... Miliamper bataryanın doluluk değeri gibi bir şeydir. Ayrıca 30W olsa Oppo bunu belirtirdi büyük ihtimal sitesinde
BirKimse dedi: Ama hocam amper ile Volt çarpılarak watt bulunuyor. Bende 800 miliamper ile 4 Volt çarpınca 30 watt çıkıyor Genişletmek için tıkla... Miliamper bataryanın doluluk değeri gibi bir şeydir. Ayrıca 30W olsa Oppo bunu belirtirdi büyük ihtimal sitesinde
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #7 Aurora1 dedi: Miliamper bataryanın doluluk değeri gibi bir şeydir. Ayrıca 30W olsa Oppo bunu belirtirdi büyük ihtimal sitesinde Genişletmek için tıkla... Anladım Aurora1 dedi: Miliamper bataryanın doluluk değeri gibi bir şeydir. Ayrıca 30W olsa Oppo bunu belirtirdi büyük ihtimal sitesinde Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız olacak ama 800 amper ile 4 volt çarparsak kaç watt yapar? Hesaplayamadım maalesef BirKimse dedi: Anladım Hocam alakasız olacak ama 800 amper ile 4 Volt çarparsak kaç watt yapar? Hesaplayamadım maalesef Genişletmek için tıkla... Yine hata yapmışım miliamper olacak
Aurora1 dedi: Miliamper bataryanın doluluk değeri gibi bir şeydir. Ayrıca 30W olsa Oppo bunu belirtirdi büyük ihtimal sitesinde Genişletmek için tıkla... Anladım Aurora1 dedi: Miliamper bataryanın doluluk değeri gibi bir şeydir. Ayrıca 30W olsa Oppo bunu belirtirdi büyük ihtimal sitesinde Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız olacak ama 800 amper ile 4 volt çarparsak kaç watt yapar? Hesaplayamadım maalesef BirKimse dedi: Anladım Hocam alakasız olacak ama 800 amper ile 4 Volt çarparsak kaç watt yapar? Hesaplayamadım maalesef Genişletmek için tıkla... Yine hata yapmışım miliamper olacak
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 22 Şubat 2023 #8 BirKimse dedi: Anladım Hocam alakasız olacak ama 800 amper ile 4 volt çarparsak kaç watt yapar? Hesaplayamadım maalesef Yine hata yapmışım miliamper olacak Genişletmek için tıkla... 1 amper = 1000 miliamper bu yeterli olur herhalde hocam.
BirKimse dedi: Anladım Hocam alakasız olacak ama 800 amper ile 4 volt çarparsak kaç watt yapar? Hesaplayamadım maalesef Yine hata yapmışım miliamper olacak Genişletmek için tıkla... 1 amper = 1000 miliamper bu yeterli olur herhalde hocam.