Xiguira Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer // Intel© Pentium© 3558U @ 1.70GHz × 2 // 4 GB // 450 GB // Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2024 #1 Merhaba, Oppo A54 telefonuma herhangi bir Custom ROM bulamadım, araştırdığıma göre Oppo telefonlara Custom ROM dahi yüklenmiyormuş ama ben yüklemek istiyorum arayüz ve hız bakımından. Nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Oppo A54 telefonuma herhangi bir Custom ROM bulamadım, araştırdığıma göre Oppo telefonlara Custom ROM dahi yüklenmiyormuş ama ben yüklemek istiyorum arayüz ve hız bakımından. Nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 5 Ekim 2024 #2 Bakındım ama cihazınıza uygun custom rom bulamadım,maalesef kuramazsınız. Artı 0 Eksi
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Ekim 2024 #3 Olmayan bir şeyi yükleyemezsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Xiguira Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer // Intel© Pentium© 3558U @ 1.70GHz × 2 // 4 GB // 450 GB // Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2024 #4 Emir Bozat dedi: Bakındım ama cihazınıza uygun Custom ROM bulamadım, maalesef kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... 573664 dedi: Olmayan bir şeyi yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam OnePlus 9 versiyonunu bu telefona yüklesek olmaz mı? Çünkü ekran tipi açısından aynı ikisi de. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Bakındım ama cihazınıza uygun Custom ROM bulamadım, maalesef kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... 573664 dedi: Olmayan bir şeyi yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam OnePlus 9 versiyonunu bu telefona yüklesek olmaz mı? Çünkü ekran tipi açısından aynı ikisi de.
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Ekim 2024 #5 Xiguira dedi: Hocam OnePlus 9 versiyonunu bu telefona yüklesek olmaz mı? Çünkü ekran tipi açısından aynı ikisi de. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Bizzat cihaza uygun ROM olması gerekiyor. Eğer yüklerseniz cihaz kullanılamaz hale gelebilir bilginiz olsun. Sakın denemeyin! Artı 0 Eksi
Xiguira dedi: Hocam OnePlus 9 versiyonunu bu telefona yüklesek olmaz mı? Çünkü ekran tipi açısından aynı ikisi de. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Bizzat cihaza uygun ROM olması gerekiyor. Eğer yüklerseniz cihaz kullanılamaz hale gelebilir bilginiz olsun. Sakın denemeyin!
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 5 Ekim 2024 #6 Xiguira dedi: Hocam OnePlus 9 versiyonunu bu telefona yüklesek olmaz mı? Çünkü ekran tipi açısından aynı ikisi de. Genişletmek için tıkla... Ekranla alakası yok ki zaten hocam, maalesef olmaz. İsterse aynı ekran olsun gene olmaz. Artı 0 Eksi
Xiguira dedi: Hocam OnePlus 9 versiyonunu bu telefona yüklesek olmaz mı? Çünkü ekran tipi açısından aynı ikisi de. Genişletmek için tıkla... Ekranla alakası yok ki zaten hocam, maalesef olmaz. İsterse aynı ekran olsun gene olmaz.