codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.843 Makaleler 3 Çözümler 34 25 Şubat 2022 #21 Leon Dayı dedi: Kutusunda 4GB / 64 GB. Cihaz adı: OPPO A55 yazıyor. Kullanım kılavuzu yok siteden bakmak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Cihazınız 4G modeli ve ne yazık ki gelip gelmeyeceği hakkında sağlam bir kaynak yok. Yapabileceğiniz tek şey bekleyip öğrenmek. Yakın zamanda tekrar mail atmayı deneyin. Belki bu sefer yanıt alırsınız.
Leon Dayı dedi: Kutusunda 4GB / 64 GB. Cihaz adı: OPPO A55 yazıyor. Kullanım kılavuzu yok siteden bakmak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Cihazınız 4G modeli ve ne yazık ki gelip gelmeyeceği hakkında sağlam bir kaynak yok. Yapabileceğiniz tek şey bekleyip öğrenmek. Yakın zamanda tekrar mail atmayı deneyin. Belki bu sefer yanıt alırsınız.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.657 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Şubat 2022 #22 codefl0w dedi: Cihazınız 4G modeli ve ne yazık ki gelip gelmeyeceği hakkında sağlam bir kaynak yok. Yapabileceğiniz tek şey bekleyip öğrenmek. Yakın zamanda tekrar mail atmayı deneyin. Belki bu sefer yanıt alırsınız. Genişletmek için tıkla... Ama yeni bir telefon ve Android 11 zaten yüklü olarak geliyor mantıken Android 12'de gelmesi gerekmez mi?
codefl0w dedi: Cihazınız 4G modeli ve ne yazık ki gelip gelmeyeceği hakkında sağlam bir kaynak yok. Yapabileceğiniz tek şey bekleyip öğrenmek. Yakın zamanda tekrar mail atmayı deneyin. Belki bu sefer yanıt alırsınız. Genişletmek için tıkla... Ama yeni bir telefon ve Android 11 zaten yüklü olarak geliyor mantıken Android 12'de gelmesi gerekmez mi?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.843 Makaleler 3 Çözümler 34 25 Şubat 2022 #23 Leon Dayı dedi: Ama yeni bir telefon ve Android 11zaten yüklü olarak geliyor mantıken Android 12'de gelmesi gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, tek çare beklemek ve öğrenmek.
Leon Dayı dedi: Ama yeni bir telefon ve Android 11zaten yüklü olarak geliyor mantıken Android 12'de gelmesi gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, tek çare beklemek ve öğrenmek.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.657 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Şubat 2022 #24 codefl0w dedi: Dediğim gibi, tek çare beklemek ve öğrenmek. Genişletmek için tıkla... Son kez birşey sormak istiyorum mesela "OPPO A55" sadece yazıyorsa 4G ve 5G mi gelecek oluyor? Son düzenleme: 25 Şubat 2022
codefl0w dedi: Dediğim gibi, tek çare beklemek ve öğrenmek. Genişletmek için tıkla... Son kez birşey sormak istiyorum mesela "OPPO A55" sadece yazıyorsa 4G ve 5G mi gelecek oluyor?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.843 Makaleler 3 Çözümler 34 25 Şubat 2022 #25 Leon Dayı dedi: Son kez birşey sormak istiyorum mesela "OPPO A55" sadece yazıyorsa 4G ve 5G mi gelecek oluyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Leon Dayı dedi: Son kez birşey sormak istiyorum mesela "OPPO A55" sadece yazıyorsa 4G ve 5G mi gelecek oluyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.657 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 26 Şubat 2022 #26 codefl0w dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece "OPPO A55" yazıyorsa yanında 4G veya 5G yoksa bu ne demek oluyor?
codefl0w dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece "OPPO A55" yazıyorsa yanında 4G veya 5G yoksa bu ne demek oluyor?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.992 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2022 #27 Leon Dayı dedi: Eğer sadece "OPPO A55" yazıyorsa yanında 4G veya 5G yoksa bu ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... A55 modelinin 4 ve 5G olmak üzere iki modeli var, 5G'ye çıkacak. Sadece A55 yazıyor ise 4G versiyonudur. %70 android 12 gelecektir.
Leon Dayı dedi: Eğer sadece "OPPO A55" yazıyorsa yanında 4G veya 5G yoksa bu ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... A55 modelinin 4 ve 5G olmak üzere iki modeli var, 5G'ye çıkacak. Sadece A55 yazıyor ise 4G versiyonudur. %70 android 12 gelecektir.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.657 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 26 Şubat 2022 #28 DarKSaGaa dedi: A55 modelinin 4 ve 5G olmak üzere iki modeli var, 5G'ye çıkacak. Sadece A55 yazıyor ise 4G versiyonudur. %70 android 12 gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bence de bana göre %80 gelecek. Android 12'yi çok beğendim. Burada OPPO A55 5G yazıyor; Android 12 güncellemesi alacak telefonlar Burada ise OPPO A55 var; Android 12 Güncellemesi: Yenilikler ve Uyumlu Telefonlar Resmi bir güncelleme takvimi olup olmadığını araştırdım ama bulamadım her site farklı olarak göstermiş. Biraz kafa karıştırıcı gibi. Son düzenleme: 26 Şubat 2022
DarKSaGaa dedi: A55 modelinin 4 ve 5G olmak üzere iki modeli var, 5G'ye çıkacak. Sadece A55 yazıyor ise 4G versiyonudur. %70 android 12 gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bence de bana göre %80 gelecek. Android 12'yi çok beğendim. Burada OPPO A55 5G yazıyor; Android 12 güncellemesi alacak telefonlar Burada ise OPPO A55 var; Android 12 Güncellemesi: Yenilikler ve Uyumlu Telefonlar Resmi bir güncelleme takvimi olup olmadığını araştırdım ama bulamadım her site farklı olarak göstermiş. Biraz kafa karıştırıcı gibi.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.992 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2022 #29 Leon Dayı dedi: Bence de bana göre %80 gelecek. Android 12'yi çok beğendim. Burada OPPO A55 5G yazıyor; Android 12 güncellemesi alacak telefonlar Burada ise OPPO A55 var; Android 12 Güncellemesi: Yenilikler ve Uyumlu Telefonlar Resmi bir güncelleme takvimi olup olmadığını araştırdım ama bulamadım her site farklı olarak göstermiş. Biraz kafa karıştırıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Oppo TR'yi arayarak bilgi alın bence.
Leon Dayı dedi: Bence de bana göre %80 gelecek. Android 12'yi çok beğendim. Burada OPPO A55 5G yazıyor; Android 12 güncellemesi alacak telefonlar Burada ise OPPO A55 var; Android 12 Güncellemesi: Yenilikler ve Uyumlu Telefonlar Resmi bir güncelleme takvimi olup olmadığını araştırdım ama bulamadım her site farklı olarak göstermiş. Biraz kafa karıştırıcı gibi. Genişletmek için tıkla... Oppo TR'yi arayarak bilgi alın bence.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.657 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 26 Şubat 2022 #30 DarKSaGaa dedi: Oppo TR'yi arayarak bilgi alın bence. Genişletmek için tıkla... Onunla uğraşmak pek istemiyorum. ColorOs ve OPPO'ya E-posta ve Instagram'dan yazdım ama yanıt şuanlık yok.
DarKSaGaa dedi: Oppo TR'yi arayarak bilgi alın bence. Genişletmek için tıkla... Onunla uğraşmak pek istemiyorum. ColorOs ve OPPO'ya E-posta ve Instagram'dan yazdım ama yanıt şuanlık yok.