Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 3 Ağustos 2022 #1 Oppo A55 (cph2325) için ColorOS 12 Custom ROM nereden bulabilirim? Cihazı ColorOS 12 yapmak istiyorum. Hindistan'da güncelleme almış Türkiye'de bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Peki yaparsam garantisinin gitmemesi için ne yapmalıyım? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Oppo A55 (cph2325) için ColorOS 12 Custom ROM nereden bulabilirim? Cihazı ColorOS 12 yapmak istiyorum. Hindistan'da güncelleme almış Türkiye'de bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Peki yaparsam garantisinin gitmemesi için ne yapmalıyım? Teşekkürler.
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Garantisinin gitmeme ihtimali yok diye biliyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 3 Ağustos 2022 #3 AHMETKORKMAZ dedi: Garantisinin gitmeme ihtimali yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurduğum zaman IMEI numarası gidiyor mu? IMEI numarasını kopyalarsam olmaz mı? @Umut Nas
AHMETKORKMAZ dedi: Garantisinin gitmeme ihtimali yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurduğum zaman IMEI numarası gidiyor mu? IMEI numarasını kopyalarsam olmaz mı? @Umut Nas
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #4 @Leon Dayı Siz önce ROM bulunda IMEI'yi sonra dert ederiz. Oppo'larda daha OEM kilidi bile açılmıyor.
@Leon Dayı Siz önce ROM bulunda IMEI'yi sonra dert ederiz. Oppo'larda daha OEM kilidi bile açılmıyor.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 3 Ağustos 2022 #5 Umut Nas dedi: @Leon Dayı Siz önce ROM bulunda IMEI'yi sonra dert ederiz. Oppo'larda daha OEM kilidi bile açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oppo'nun MediaTek olan işlemcilerde OEM kilidi açılıyor diye duymuştum. OEM kilidi var. Henüz ROM bulamadım maalesef. Nerelere bakmam gerekiyor.
Umut Nas dedi: @Leon Dayı Siz önce ROM bulunda IMEI'yi sonra dert ederiz. Oppo'larda daha OEM kilidi bile açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oppo'nun MediaTek olan işlemcilerde OEM kilidi açılıyor diye duymuştum. OEM kilidi var. Henüz ROM bulamadım maalesef. Nerelere bakmam gerekiyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #6 Leon Dayı dedi: Oppo'nun MediaTek olan işlemcilerde OEM kilidi açılıyor diye duymuştum. OEM kilidi var. Henüz ROM bulamadım maalesef. Nerelere bakmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oppo'lar için ROM hocam. Varsa da çok zor bulunur.
Leon Dayı dedi: Oppo'nun MediaTek olan işlemcilerde OEM kilidi açılıyor diye duymuştum. OEM kilidi var. Henüz ROM bulamadım maalesef. Nerelere bakmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oppo'lar için ROM hocam. Varsa da çok zor bulunur.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 3 Ağustos 2022 #7 Umut Nas dedi: Oppo'lar için ROM hocam. Varsa da çok zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Anladım Hindistan ROM'u bulamaz mıyız? Veya Google'da biraz göz atsanız olur mu?
Umut Nas dedi: Oppo'lar için ROM hocam. Varsa da çok zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Anladım Hindistan ROM'u bulamaz mıyız? Veya Google'da biraz göz atsanız olur mu?
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #8 Ben Oppo AX7 ve Oppo Realme C2 cihazlarına stock ROM yüklemeye çalışmıştım bende OEM kilidini açamamıştım çok zor Oppo cihazlarda.
Ben Oppo AX7 ve Oppo Realme C2 cihazlarına stock ROM yüklemeye çalışmıştım bende OEM kilidini açamamıştım çok zor Oppo cihazlarda.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 4 Ağustos 2022 #9 AHMETKORKMAZ dedi: Ben Oppo AX7 ve Oppo Realme C2 cihazlarına stock ROM yüklemeye çalışmıştım bende OEM kilidini açamamıştım çok zor Oppo cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Bende OEM kilidi geliştirici seçeneklerinden açılıyor. ROM lazım sadece.
AHMETKORKMAZ dedi: Ben Oppo AX7 ve Oppo Realme C2 cihazlarına stock ROM yüklemeye çalışmıştım bende OEM kilidini açamamıştım çok zor Oppo cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Bende OEM kilidi geliştirici seçeneklerinden açılıyor. ROM lazım sadece.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #10 Leon Dayı dedi: Bende OEM kilidi geliştirici seçeneklerinden açılıyor. ROM lazım sadece. Genişletmek için tıkla... Bizde de o açılıyor. Önemli olan gerçekte açılması.
Leon Dayı dedi: Bende OEM kilidi geliştirici seçeneklerinden açılıyor. ROM lazım sadece. Genişletmek için tıkla... Bizde de o açılıyor. Önemli olan gerçekte açılması.