Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 12 Eylül 2022 #21 Umut Nas dedi: He yok. Orayı ellemeyin. Bu rehberime göz atın: Rehber: SP Flash Tool ile stock ROM atma Selam, Bugün SP Flash Tool ile nasıl ROM atarsınız onu göstereceğim. Adım 1: SP Flash Tool'u indirelim. Bu link en güncel olanıdır. https://spflashtool.com/download/SP_Flash_Tool_v5.1924_Win.zip Ek olarak sürücüsünü de indirelim... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Telefonu nasıl download moda alacağım?
Umut Nas dedi: He yok. Orayı ellemeyin. Bu rehberime göz atın: Rehber: SP Flash Tool ile stock ROM atma Selam, Bugün SP Flash Tool ile nasıl ROM atarsınız onu göstereceğim. Adım 1: SP Flash Tool'u indirelim. Bu link en güncel olanıdır. https://spflashtool.com/download/SP_Flash_Tool_v5.1924_Win.zip Ek olarak sürücüsünü de indirelim... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Telefonu nasıl download moda alacağım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #22 Leon Dayı dedi: Şimdi anladım. Telefonu nasıl download moda alacağım? Genişletmek için tıkla... Telefonu tamamen kapatın. Uygulamadan download tuşuna basın ve telefonu PC'ye bağlayın. Kendisi otomatik olarak halledecek.
Leon Dayı dedi: Şimdi anladım. Telefonu nasıl download moda alacağım? Genişletmek için tıkla... Telefonu tamamen kapatın. Uygulamadan download tuşuna basın ve telefonu PC'ye bağlayın. Kendisi otomatik olarak halledecek.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 12 Eylül 2022 #23 Umut Nas dedi: Telefonu tamamen kapatın. Uygulamadan download tuşuna basın ve telefonu PC'ye bağlayın. Kendisi otomatik olarak halledecek. Genişletmek için tıkla... Olmadı hata veriyor. Şu an telefon komple kapalı orijinal kablosu ile PC'ye bağlı. ROM seç diyor galiba.
Umut Nas dedi: Telefonu tamamen kapatın. Uygulamadan download tuşuna basın ve telefonu PC'ye bağlayın. Kendisi otomatik olarak halledecek. Genişletmek için tıkla... Olmadı hata veriyor. Şu an telefon komple kapalı orijinal kablosu ile PC'ye bağlı. ROM seç diyor galiba.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #24 Leon Dayı dedi: Olmadı hata veriyor. Şu an telefon komple kapalı orijinal kablosu ile PC'ye bağlı. ROM seç diyor galiba. Eki Görüntüle 1515701 Genişletmek için tıkla... ROM secmemissiniz hocam. Oradaki tüm tiklere tıklayın. Android falan yazıyor ya o. Onların hepsine tıklayın.
Leon Dayı dedi: Olmadı hata veriyor. Şu an telefon komple kapalı orijinal kablosu ile PC'ye bağlı. ROM seç diyor galiba. Eki Görüntüle 1515701 Genişletmek için tıkla... ROM secmemissiniz hocam. Oradaki tüm tiklere tıklayın. Android falan yazıyor ya o. Onların hepsine tıklayın.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 12 Eylül 2022 #25 Umut Nas dedi: ROM secmemissiniz hocam. Oradaki tüm tiklere tıklayın. Android falan yazıyor ya o. Onların hepsine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Tamam tiklerin hepsini seçtim download dedim bu hata çıktı.
Umut Nas dedi: ROM secmemissiniz hocam. Oradaki tüm tiklere tıklayın. Android falan yazıyor ya o. Onların hepsine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Tamam tiklerin hepsini seçtim download dedim bu hata çıktı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #26 @Leon Dayı Hocam dosya konumu boş. ROM dosyaları nerede?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 12 Eylül 2022 #27 Umut Nas dedi: @Leon Dayı Hocam dosya konumu boş. ROM dosyaları nerede? Genişletmek için tıkla... Hepsi bu klasörün içinde.
Umut Nas dedi: @Leon Dayı Hocam dosya konumu boş. ROM dosyaları nerede? Genişletmek için tıkla... Hepsi bu klasörün içinde.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #28 Leon Dayı dedi: Hepsi bu klasörün içinde. Eki Görüntüle 1515705 Genişletmek için tıkla... İmg dosyası yok mu hiç? Dosyayı nereden edindiniz?
Leon Dayı dedi: Hepsi bu klasörün içinde. Eki Görüntüle 1515705 Genişletmek için tıkla... İmg dosyası yok mu hiç? Dosyayı nereden edindiniz?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.698 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 12 Eylül 2022 #29 Umut Nas dedi: İmg dosyası yok mu hiç? Dosyayı nereden edindiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan Oppo A55 CPH2325 Firmware Flash File (Scatter ROM) edindim.
Umut Nas dedi: İmg dosyası yok mu hiç? Dosyayı nereden edindiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan Oppo A55 CPH2325 Firmware Flash File (Scatter ROM) edindim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #30 Leon Dayı dedi: Buradan Oppo A55 CPH2325 Firmware Flash File (Scatter ROM) edindim. Genişletmek için tıkla... Bu Android 11 bu arada. İlk soruya cevap vermediniz.
Leon Dayı dedi: Buradan Oppo A55 CPH2325 Firmware Flash File (Scatter ROM) edindim. Genişletmek için tıkla... Bu Android 11 bu arada. İlk soruya cevap vermediniz.