MelihGeckinn Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 İyi akşamlar. Oppo A55 telefona sahibim ve özel kasa şifremi unuttum. Parmak iziyle de açamıyorum. Güvenlik sorusunu da hatırlamıyorum. Bir şekilde giremiyorum. Nasıl açabilirim içindekileri kaybetmeden? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023
İyi akşamlar. Oppo A55 telefona sahibim ve özel kasa şifremi unuttum. Parmak iziyle de açamıyorum. Güvenlik sorusunu da hatırlamıyorum. Bir şekilde giremiyorum. Nasıl açabilirim içindekileri kaybetmeden?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Mail adresin Oppo account özel kasa da kayıtlı değil mi?
MelihGeckinn Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 cumali_032 dedi: Mail adresin Oppo account özel kasa da kayıtlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kayıtlı olduğunu sanmıyorum. cumali_032 dedi: Mail adresin Oppo account özel kasa da kayıtlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim bir şekilde açamayız mı kasayı. Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
cumali_032 dedi: Mail adresin Oppo account özel kasa da kayıtlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kayıtlı olduğunu sanmıyorum. cumali_032 dedi: Mail adresin Oppo account özel kasa da kayıtlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim bir şekilde açamayız mı kasayı.