BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #31 Mate 20 Lite ile P30 Lite aynı donanıma sahip cihazlar.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.047 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 21 Haziran 2022 #32 BERWAR dedi: Mate 20 Lite ile P30 Lite aynı donanıma sahip cihazlar. Genişletmek için tıkla... Anladım. Arka kameranın iki tane olması pek hoşuma gitmedi ilk başta ama sonradan önde 2 kamera görünce rahatladım. Sizce geçmeli miyim? Oppo A55'den bile daha iyi bir oyun deneyimi ve HD grafik alır mıyım sizce? PUBG Mobile için söylüyorum.
BERWAR dedi: Mate 20 Lite ile P30 Lite aynı donanıma sahip cihazlar. Genişletmek için tıkla... Anladım. Arka kameranın iki tane olması pek hoşuma gitmedi ilk başta ama sonradan önde 2 kamera görünce rahatladım. Sizce geçmeli miyim? Oppo A55'den bile daha iyi bir oyun deneyimi ve HD grafik alır mıyım sizce? PUBG Mobile için söylüyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #33 Bedava verecekse akraban kullan. Diğer türlü daha güncel ve güçlü cihazlara geçmen de fayda var.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.047 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 21 Haziran 2022 #34 BERWAR dedi: Bedava verecekse akraban kullan. Diğer türlü daha güncel ve güçlü cihazlara geçmen de fayda var. Genişletmek için tıkla... Kullanacağım hocam bedava veriyor teşekkürler.
BERWAR dedi: Bedava verecekse akraban kullan. Diğer türlü daha güncel ve güçlü cihazlara geçmen de fayda var. Genişletmek için tıkla... Kullanacağım hocam bedava veriyor teşekkürler.