byekrem Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Herkese selam, olsun bugün itibarıyla bütçe sebebiyle Oppo A60 aldım. Yapmam gereken ayarlar var mıdır acaba? İyi midir beni kaç sene götürür? Şarj olayı nasıl doldurmam gerekir? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Herkese selam, olsun bugün itibarıyla bütçe sebebiyle Oppo A60 aldım. Yapmam gereken ayarlar var mıdır acaba? İyi midir beni kaç sene götürür? Şarj olayı nasıl doldurmam gerekir? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Chilmenn Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Sistem Özellikleri B-450h Zotac GTX 1660 Super. Ryzen 5 5500. 16 GB RAM. 600w psu Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 Oppo'nun a serisinden çok bir şey beklemeyin 4 5 yıl götürür günlük kullanım içinse.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.688 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Oppo'dan uzak durun hocam.
byekrem Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #4 xyunustr dedi: Oppo'dan uzak durun hocam. Genişletmek için tıkla... Bütçemiz kısıtlıydı maalesef şarj olayı nasıl olacak yüzde kaça gelince şarjdan çıkarayım? Chilmenn dedi: Oppo'nun a serisinden çok bir şey beklemeyin 4 5 yıl götürür günlük kullanım içinse. Genişletmek için tıkla... Peki extra yapmam gereken ayarlar varmı?
xyunustr dedi: Oppo'dan uzak durun hocam. Genişletmek için tıkla... Bütçemiz kısıtlıydı maalesef şarj olayı nasıl olacak yüzde kaça gelince şarjdan çıkarayım? Chilmenn dedi: Oppo'nun a serisinden çok bir şey beklemeyin 4 5 yıl götürür günlük kullanım içinse. Genişletmek için tıkla... Peki extra yapmam gereken ayarlar varmı?
Chilmenn Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Sistem Özellikleri B-450h Zotac GTX 1660 Super. Ryzen 5 5500. 16 GB RAM. 600w psu Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 byekrem dedi: Bütçemiz kısıtlıydı maalesef şarj olayı nasıl olacak yüzde kaça gelince şarjdan çıkarayım? Peki extra yapmam gereken ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Ayar yapmana gerek yok sadece şarjda kullanma ve 70'in altında çıkaramamaya çalış. Chilmenn dedi: Ayar yapmana gerek yok sadece şarjda kullanma ve 70'in altında çıkaramamaya çalış. Genişletmek için tıkla... 20 altınada indirmemeye çalış.
byekrem dedi: Bütçemiz kısıtlıydı maalesef şarj olayı nasıl olacak yüzde kaça gelince şarjdan çıkarayım? Peki extra yapmam gereken ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Ayar yapmana gerek yok sadece şarjda kullanma ve 70'in altında çıkaramamaya çalış. Chilmenn dedi: Ayar yapmana gerek yok sadece şarjda kullanma ve 70'in altında çıkaramamaya çalış. Genişletmek için tıkla... 20 altınada indirmemeye çalış.
byekrem Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #6 Chilmenn dedi: Ayar yapmana gerek yok sadece şarjda kullanma ve 70'in altında çıkaramamaya çalış. 20 altınada indirmemeye çalış. Genişletmek için tıkla... Telefonu açtım ama ısınıyor gibi bu normal midir?
Chilmenn dedi: Ayar yapmana gerek yok sadece şarjda kullanma ve 70'in altında çıkaramamaya çalış. 20 altınada indirmemeye çalış. Genişletmek için tıkla... Telefonu açtım ama ısınıyor gibi bu normal midir?
Chilmenn Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Sistem Özellikleri B-450h Zotac GTX 1660 Super. Ryzen 5 5500. 16 GB RAM. 600w psu Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #7 byekrem dedi: Telefonu açtım ama ısınıyor gibi bu normal midir? Genişletmek için tıkla... Yazdayız yani benim de öyle. Chilmenn dedi: Yazdayız yani benim de öyle. Genişletmek için tıkla... Normal. Chilmenn dedi: Yazdayız yani benim de öyle. Normal. Genişletmek için tıkla... Bir de telefonun stabil çalışması için işlemcinin gerekli bir dereceye çıkması lazım diye biliyorum.
byekrem dedi: Telefonu açtım ama ısınıyor gibi bu normal midir? Genişletmek için tıkla... Yazdayız yani benim de öyle. Chilmenn dedi: Yazdayız yani benim de öyle. Genişletmek için tıkla... Normal. Chilmenn dedi: Yazdayız yani benim de öyle. Normal. Genişletmek için tıkla... Bir de telefonun stabil çalışması için işlemcinin gerekli bir dereceye çıkması lazım diye biliyorum.
byekrem Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #8 Chilmenn dedi: Yazdayız yani benim de öyle. Normal. Bir de telefonun stabil çalışması için işlemcinin gerekli bir dereceye çıkması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama telefon 0 olunca tereddüt ettim
Chilmenn dedi: Yazdayız yani benim de öyle. Normal. Bir de telefonun stabil çalışması için işlemcinin gerekli bir dereceye çıkması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama telefon 0 olunca tereddüt ettim