3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 9 Haziran 2021 #11 emirtmurr dedi: Sağ olun hocam bu yeterli. Genişletmek için tıkla... Bende var ama dokunmatik konusunda sıkıntıları var. Ara sıra kendi kendine tıklıyor. Benden kaynaklı bir sorun değil, 2 tane var ikisinde de aynı.
emirtmurr dedi: Sağ olun hocam bu yeterli. Genişletmek için tıkla... Bende var ama dokunmatik konusunda sıkıntıları var. Ara sıra kendi kendine tıklıyor. Benden kaynaklı bir sorun değil, 2 tane var ikisinde de aynı.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #12 377660 dedi: Bende var ama dokunmatik konusunda sıkıntıları var. Ara sıra kendi kendine tıklıyor. Benden kaynaklı bir sorun değil, 2 tane var ikisinde de aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam Oppo A73 de kronik bir sorun yok (diye biliyorum)
377660 dedi: Bende var ama dokunmatik konusunda sıkıntıları var. Ara sıra kendi kendine tıklıyor. Benden kaynaklı bir sorun değil, 2 tane var ikisinde de aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam Oppo A73 de kronik bir sorun yok (diye biliyorum)
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 9 Haziran 2021 #13 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam Oppo A73 de kronik bir sorun yok (diye biliyorum) Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bana denk gelmiş olabilir ama fazla kurcalamadım. Dokunmatik çok hassas dokunmadan algılıyor. Bu yüzden dokunmatik biraz kötü. Onun bir ayarı var mı bilmiyorum.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam Oppo A73 de kronik bir sorun yok (diye biliyorum) Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bana denk gelmiş olabilir ama fazla kurcalamadım. Dokunmatik çok hassas dokunmadan algılıyor. Bu yüzden dokunmatik biraz kötü. Onun bir ayarı var mı bilmiyorum.