Oppo A73 ilk kaç saat şarj edilmeli?

Mecra

Hectopat
Makaleler
1
Ürünün içinden sadece garanti belgesi çıkıyor, kullanım kılavuzu yoktu ve yüzde 50 şarjla geldi. 1 saatte şarj edip 1.5-2 gün kullanıyorum ama çok işlem yaptığım yok, sadece gece biraz müzik dinliyorum. Bazı arkadaşlar ilk 12 saat şarj edin diyorlar, bu doğru mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Böyle bir konu olsa kullanım kılavuzu olurdu ve belirtilirdi diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün içinden sadece garanti belgesi çıkıyor, kullanım kılavuzu yoktu ve yüzde 50 şarjla geldi. 1 saatte şarj edip 1.5-2 gün kullanıyorum ama çok işlem yaptığım yok, sadece gece biraz müzik dinliyorum. Bazı arkadaşlar ilk 12 saat şarj edin diyorlar, bu doğru mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Böyle bir konu olsa kullanım kılavuzu olurdu ve belirtilirdi diye düşünüyorum.
Hocam direk kullanın yeter ki şarjı tamamen bitmeden %10-15 civarlarında şarja takın. Bunlar yeni nesil lityum bataryaya sahip telefonlar bir şey olmaz. O dediğiniz eski telefonlar için.
Buradan da faydalanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı