Oppo A73 nasıldır?

Bütçe
3000

Hocam söylediğiniz gibi çok iyi bir cihaz ve gerçekten fiyat/performans.
Uzun yıllar kullanmak istiyorsanız veya performans sizin için önemliyse bütçenizi arttırmanız gerekiyor.
Kamera olarak da rakiplerinden geride ama onun dışında cihaz gerçekten çok iyi hatta bazen 3500 TL bütçesi olan kişiye bile öneriyorum (2-3 yıl kullanırım ve az harcamak istiyorum derseniz bunu alın derim yani)

Hocam bütceyi arttiramam en fazla 3000TL, bana böyle 5-6 sene gidecek telefon lazım siz önerebilir misiniz?
Ayrica bu telefona ne olur ki 3 sene sonra etrafımda Oppo kullanan var ve hepsi memnun şu anda.

Hocam bütceyi arttiramam en fazla 3000TL, bana böyle 5-6 sene gidecek telefon lazım siz önerebilir misiniz?
Ayrica bu telefona ne olur ki 3 sene sonra etrafımda Oppo kullanan var ve hepsi memnun şu anda.

Hocam 3 sene sonra çok çok fazla kasar yoksa 4-5 sene bu da götürür.

5-6 sene götürecek bir cihaz bu bütçeye bulamazsınız hocam, 5-6 sene gerçekten çok uzun bir süre.
Google sıkıntı değilse P40 Lite onun dışında Note 9S öneririm ama dediğim gibi 5-6 sene çok zor bu fiyattaki cihazlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…