Oppo A73 vs GM 21 Pro

Bütçe
2800 (MAX)

lospartizan

Kilopat
Oppo A73 ve General Mobile 21 Pro arasında kaldım. Oppo A73'ün tasarımını, inceliğini, ekran içinde parmak izi olmasını, hızlı şarjını falan çok beğendim. GM 21 Pro da donanım olarak çok daha iyiymiş. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Önceliklerim kesinlikle 1 günü çıkarması ve sosyal medya uygulamalarında, arayüzde, uygulama geçişlerinde kasma donma olmadan akıcı bir şekilde çalışması ve en az 2 yıl ömürlü olması. Oyun oynamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oppo A73 ve General Mobile 21 Pro arasında kaldım. Oppo A73'ün tasarımını, inceliğini, ekran içinde parmak izi olmasını, hızlı şarjını falan çok beğendim. GM 21 Pro da donanım olarak çok daha iyiymiş. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Önceliklerim kesinlikle 1 günü çıkarması ve sosyal medya uygulamalarında, arayüzde, uygulama geçişlerinde kasma donma olmadan akıcı bir şekilde çalışması ve en az 2 yıl ömürlü olması. Oyun oynamıyorum.

Hocam eski modellerine bakınca GM çok güven vermiyor açıkçası + olarak güncelleme olarak çok bir şey beklemeyin GM'den.
Batarya olarak AMOLED olduğu için A73 daha iyi performans sergileyecektir.

Bakınca bende arada kaldım aslında çünkü bir tarafta cidden güçlü bir yonga seti ama güvensiz/kalitesiz bir marka, diğer tarafta fiyatına göre ortalama bir yonga seti ve güvenilir/kaliteli bir marka.

Ben A73'den yanayım, donanım olarak GM 21 Pro daha iyi olsa bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı