S sefagedkci Kilopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam. Oppo A74 almayı düşünüyorum fakat alacaklar listesinde bulunmuyor. Android 12 güncellemesi sizce A74 telefona gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2021
Arkadaşlar selam. Oppo A74 almayı düşünüyorum fakat alacaklar listesinde bulunmuyor. Android 12 güncellemesi sizce A74 telefona gelir mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.583 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #2 Android 11 ile geliyor zaten Android 12 mutlaka alacak.
S sefagedkci Kilopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #3 BERWAR dedi: Android 11 ile geliyor zaten Android 12 mutlaka alacak. Genişletmek için tıkla... Güncelleme alacak telefonlar listesinde bulunmuyor olması kafamı karıştırdı. Android 11 ile gelmesi 12 güncellemesini kesin alacak demek mi oluyor?
BERWAR dedi: Android 11 ile geliyor zaten Android 12 mutlaka alacak. Genişletmek için tıkla... Güncelleme alacak telefonlar listesinde bulunmuyor olması kafamı karıştırdı. Android 11 ile gelmesi 12 güncellemesini kesin alacak demek mi oluyor?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 22 Ağustos 2021 #4 sefagedkci dedi: Güncelleme alacak telefonlar listesinde bulunmuyor olması kafamı karıştırdı. Android 11 ile gelmesi 12 güncellemesini kesin alacak demek mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Her telefon en az bir Android güncellemesi alıyor. Mesala Redmi serisinde Xiaomi Redmi serisine hep bir Android güncellemesi veriyor. Oppo gibi bir firma vermezse ayıp olur.
sefagedkci dedi: Güncelleme alacak telefonlar listesinde bulunmuyor olması kafamı karıştırdı. Android 11 ile gelmesi 12 güncellemesini kesin alacak demek mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Her telefon en az bir Android güncellemesi alıyor. Mesala Redmi serisinde Xiaomi Redmi serisine hep bir Android güncellemesi veriyor. Oppo gibi bir firma vermezse ayıp olur.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.583 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #5 Daha cihaz yeni tanıtıldı, A74 modelinin Android 12 almama ihtimali sıfırdır. En az bir Android güncellemesi alacaktır.
Daha cihaz yeni tanıtıldı, A74 modelinin Android 12 almama ihtimali sıfırdır. En az bir Android güncellemesi alacaktır.
S sefagedkci Kilopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #6 BERWAR dedi: Daha cihaz yeni tanıtıldı, A74 modelinin Android 12 almama ihtimali sıfırdır. En az bir Android güncellemesi alacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum herkese. Konuyu kapatmak için yapmam gereken bir şey var mı?
BERWAR dedi: Daha cihaz yeni tanıtıldı, A74 modelinin Android 12 almama ihtimali sıfırdır. En az bir Android güncellemesi alacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum herkese. Konuyu kapatmak için yapmam gereken bir şey var mı?