Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #11 merto14 dedi: Neyi anlamadiniz Oppo A74e guvenlik guncellemesi gelmis 1.19GB neler geldi neler degisti sizinde Oppo A74 ya hani hocam guvenlik notlari neler. Genişletmek için tıkla... Bakmadım
merto14 dedi: Neyi anlamadiniz Oppo A74e guvenlik guncellemesi gelmis 1.19GB neler geldi neler degisti sizinde Oppo A74 ya hani hocam guvenlik notlari neler. Genişletmek için tıkla... Bakmadım
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #12 Don Juan Bolsa dedi: Bakmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bakar misiniz elleriniz agirayacak ama merak ediyorum cunku merak ettim 2 dk ayirabilir misiniz rica etsem ayarlar guncellemeler olacak oraya basarsaniz eliniz agrimazsa teşekkürler.
Don Juan Bolsa dedi: Bakmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bakar misiniz elleriniz agirayacak ama merak ediyorum cunku merak ettim 2 dk ayirabilir misiniz rica etsem ayarlar guncellemeler olacak oraya basarsaniz eliniz agrimazsa teşekkürler.
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #13 merto14 dedi: Hocam bakar misiniz elleriniz agirayacak ama merak ediyorum cunku merak ettim 2 dk ayirabilir misiniz rica etsem ayarlar guncellemeler olacak oraya basarsaniz eliniz agrimazsa teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah fakat nereden görüntülendiğini bulamadım sen soyleyebilirmsin.
merto14 dedi: Hocam bakar misiniz elleriniz agirayacak ama merak ediyorum cunku merak ettim 2 dk ayirabilir misiniz rica etsem ayarlar guncellemeler olacak oraya basarsaniz eliniz agrimazsa teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah fakat nereden görüntülendiğini bulamadım sen soyleyebilirmsin.
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 Don Juan Bolsa dedi: Estağfurullah fakat nereden görüntülendiğini bulamadım sen soyleyebilirmsin. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>yazilim guncellemesi.
Don Juan Bolsa dedi: Estağfurullah fakat nereden görüntülendiğini bulamadım sen soyleyebilirmsin. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>yazilim guncellemesi.
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #15 merto14 dedi: Ayarlar>yazilim guncellemesi. Genişletmek için tıkla... Baktım ama guvenlikle ilgili bir şey gözükmüyor.
merto14 dedi: Ayarlar>yazilim guncellemesi. Genişletmek için tıkla... Baktım ama guvenlikle ilgili bir şey gözükmüyor.