Oppo A74 vs Redmi Note 8 Pro

Quarins

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus prime b450 m k-II ,ryzen 5 3500x , sapphire pulse rx 570 , silicon power turbine 2x8 ram ,GB-L05B kasa kodu ,550w psu
2 telefon seçme hakkım var fiyat önemli değil Xiaomi Redmi Note 8 Pro'yu mu Oppo A74ü mü alayım? Oyun, günlük kullanım, sistem özellikleri, vs, gibi karşılaştırabilir misiniz?

2 telefon seçme hakkım var fiyat önemli değil Xiaomi Redmi Note 8 Pro'yu mu Oppo A74ü mü alayım? Oyun, günlük kullanım, sistem özellikleri, vs, gibi karşılaştırabilir misiniz?

İkisi de çöp. Bütçe ne kadar?

Bu yorumu Oppo A74'ten yapıyorum telefon şaka gibi iğrenç PUBG de 60 FPS desteklerken bunu 30FPS'e kısıtlamışlar. Bir de telefon kasıyor çok ısınıyor 45 dereceleri gördüm. Yazılımsal sorunları var garanti sürecinde gönderin dedi 1 ay içreisinde hallolur dediler bana başka telefonum olmadığı için vermedim. İyi yanları- şarj ve batarya konusunda süper ekran OLED bir ekrana sahip pil performansta ve erkan konusunda gayet iyi gayet iyi ama PUBG oynayacaksan bu telefonu önermem kesinlikle Note 8 Pro ama temizi de yok piyasada bulam biraz zor oilabilir.

A74 avantajları: Ekran kalitesi(Amoled vs İPS), daha yeni, daha verimli işlemci, daha uzun ekran süresi, daha başarılı optimizasyon ve arayüz çok daha düşük SAR değeri, daha yüksek şarj hızı(33w vs 18w), daha hafif ve kompakt.

Redmi Note 8 Pro: Daha iyi oyun performansı, su sıçramasına dayanıklılık, toplamda daha iyi kamera, daha fazla RAM(6GB vs 4GB), ekran dayanıklılığı(markalı cam vs markasız cam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…