Oppo A9 2020 alarak hata mı yaptım?

Teknik özellik bakımından Note 8 Pro daha üstün fakat işlemcisi MediaTek. Oppo A9'un işlemcisi Qualcomm, onun dışında pek bir artısı yok Note 8 Pro'ya karşı. Ne kadara aldınız?

Böyle soruları cihazı almadan sormak daha mantıklı. Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Kamera anlamında hangisi daha iyi bilmiyorum ama Oppo'nun pil haricinde pek bir avantajı yok rakibine göre.

Teknik özellik bakımından Note 8 Pro daha üstün fakat işlemcisi mediatek. Oppo A9'un işlemcisi qualcomm, onun dışında pek bir artısı yok Note 8 Pro'ya karşı. Ne kadara aldınız?

Helio G90T Snapdragon 665'den daha performanslı bir işlemci.

Böyle soruları cihazı almadan sormak daha mantıklı. Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Kamera anlamında hangisi daha iyi bilmiyorum ama Oppo'nun pil haricinde pek bir avantajı yok rakibine göre.

Helio G90T Snapdragon 665'den daha performanslı bir işlemci.

Onu ben de biliyorum, fakat zaman geçtikçe performans düşüşü oluyor MediaTek işlemcilerde. 1-2 sene sonra 665'i aratmaz umarım😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı