Umut Akay Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 459 23 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, dün böyle bir sorun yoktu, bugün başladı. Mesela Google'a giriyorum, girer girmez atıyor. EBA'ya giriyorum, birkaç saniye sonra atıyor. Telefonu yeniden başattım, sorun çözülmedi. Sizce neden kaynaklı olabilir?
Arkadaşlar, dün böyle bir sorun yoktu, bugün başladı. Mesela Google'a giriyorum, girer girmez atıyor. EBA'ya giriyorum, birkaç saniye sonra atıyor. Telefonu yeniden başattım, sorun çözülmedi. Sizce neden kaynaklı olabilir?
prof8657 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 346 Yer Willard Asylum for the Chronic Insane Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Mart 2021 #2 Daha öncesinde hiç apk uygulama kurdunuz mu? Virüs girmiş olabilir.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 23 Mart 2021 #3 Bende de Oppo cihaz mevcut, son güncellemeden sonra video izlerken atmaya başladı, yeni güncelleme gelmesini bekleyin veya format atmayı deneyin.
Bende de Oppo cihaz mevcut, son güncellemeden sonra video izlerken atmaya başladı, yeni güncelleme gelmesini bekleyin veya format atmayı deneyin.
Umut Akay Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 459 23 Mart 2021 #4 prof8657 dedi: Daha öncesinde hiç APK uygulama kurdunuz mu? Virüs girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumda hiçbir APK dosya yok. Uton dedi: Bende de Oppo cihaz mevcut, son güncellemeden sonra video izlerken atmaya başladı, yeni güncelleme gelmesini bekleyin veya format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O sorun bende de var video izlerken ya anasayfaya atıyor ya da mini oynatıcıya.
prof8657 dedi: Daha öncesinde hiç APK uygulama kurdunuz mu? Virüs girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumda hiçbir APK dosya yok. Uton dedi: Bende de Oppo cihaz mevcut, son güncellemeden sonra video izlerken atmaya başladı, yeni güncelleme gelmesini bekleyin veya format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... O sorun bende de var video izlerken ya anasayfaya atıyor ya da mini oynatıcıya.