Oppo A91 root nasıl atılır?

mehmet efe 321

Femtopat
Daha fazla  
Ben uzunca bir süredir root atmakla alakalı araştırma yapıyorum. Bir sürü kaynağa baktım; bazısı "root atın, güvenli", bazısı "atmayın", bazısı "Oppo telefonlarda zor", diğeri "PC’siz root" falan diyor. Ortalık çok karışık. Birileri beni aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden root atmak istiyorsun sorusuna cevap vermen gerekiyor önce. Custom rom mu atmak istiyorsun, custom kernel mi kurmak istiyorsun veya bazı root özelliklerini stock romda mi kullanmak istiyorsun?

Telegramda genelde her cihaz için bir kanal oluyor ve orada birçok rehber var. Oradan bakarak atabilirsin

Root custom rom gibi işlerde her zaman risk vardır. Cihazı hard brick olup hic açılmayabilir de bu riski bilerek yapman gerekiyor

Gördüm telefon yüklenirken hata verirse işletim sistemi falan siliniyor hatta TWRP yüklerken telefona reset atılıyor amacım sadece uygulamalara superuser verebilmek yani boot ekranını değiştirmek falan da değil malum bu telefon artık çok güvenlik güncellemesi almiyor garantisi de yok o yüzden denemek istiyorum.

Bu cihaz için sanırım custom rom yok. Kendin derlemen gerekiyor veya GSI kurman gerekiyor. GSI genelde stabil olmaz, kendin derlemek ise çok fazla bug vs olması anlamına geliyor.
GitHub - o0Mardev/android_device_oppo_OP4B9B: Unofficial TWRP for OP4B9B devices buradan twrp dosyasını flashlamak gerekiyor
Cihazın custom twrp vb desteği pek olmadığı için önermem ben. Çok gereksiz uğraş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…