Oppo ekranın içine su kaçtı

sentinel214

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumun ekranına su kaçtı ve kararma var. Ama bir bardağın veya kabın içine düşmedi, yani büyük ihtimal anakarta ulaşmama ihtimali var telefonun yapıştırıcısı zaten çıkmaya yakındı. Telefonun ekran yapıştırıcını ısıtıp ekranla telefon arasındaki yere baktım ve kuruydu tozlar bile duruyordu. 1-2 gün pirince yatırsam problem çözülür mü?

Bu tarz durumlarda pirinç hiçbir işe yaramaz haberin olsun bir telefoncuya gösterebilir veya cihazı ısıtıp arka kapağı açıp bakabilirsin yapacağın işlemler senin sorumluğun altında fotoğrafların Crypto wallet gibi şeyler varsa ne olur ne olmaz yedek almayı unutma.

Her şeyden önce bilgilerini yedekle, ondan sonra güvendiğiniz bir telefoncuya telefonunuzu verin bakımını yapsın.

Hocam sabaha bekleyebilme şansı var mıdır?

Bu saatte başka çareniz yok zaten ne yapabilirsiniz ki...
Söylenenlerin dışında eğer yapmadıysanız, yedekleme yaptıktan sonra hemen telefonu kapatmanızı tavsiye ederim, açık tutmayın.

Bu saatte başka çareniz yok zaten ne yapabilirsiniz ki...
Söylenenlerin dışında eğer yapmadıysanız, yedekleme yaptıktan sonra hemen telefonu kapatmanızı tavsiye ederim, açık tutmayın.
Hocam fotoğraflarım ve şifrelerim google'da yedekli diye hatırlıyorum. Endişe ettiğim tek şey authonecator.

Ne kadar çok beklerseniz o kadar kötü, örneğin bıçaklandınız hastaneye ne kadar hızlı giderseniz o kadar iyi değil mi? Telefonda aynı şekilde.
Gece telefonun arka kapağını ve orta kasasını ayırdım batarya korumasınıda aynı şekilde. Görünür bi iz yoktu ve öyle bıraktım. Az önce telefonu açtım ve ekrandaki iz duruyordu fakat açılıyordu dokunmatiği cart curt çalışıyordu. Teknik servise kargolamakla kullanmak arasında kaldım.

Sadece ekran paneli içine girmişse sıvı kararma dışında bir soruna neden olmayacaktır efendim. Yağmurda kullanma sonucu kendi telefonumda da karşılaşmıştım. Yapışkanlar olmayınca ıslak elinizin üzerindeki sudan hatta cebinizdeki terden bile etkileniyor panel. Suyun içine düşmedi ise ve aşırı maruziyet yoksa bir sorun olacağına inanmıyorum. Aşırı maruziyet varsa işler değişir ancak.

Sanırsam sadece ekran panelinde. Zaten tamamen suya girme gibi bi mesela olsa çoktan kısa devre yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…