Oppo Enco Buds 2 TWS vs Redmi Buds 4 Active

Mythronyx

Hectopat

Bu 2 model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Daha farklı önerdiğiniz kulaklık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oppo'yu al, bütçeni biraz daha arttirabilirsen QCYT13 modelinede bakabilirsin ancak ikisi arasından Oppo kesinlikle.

Redmi Buds 4 Active öneririm.

Oppo'yu al, bütçeni biraz daha arttirabilirsen qcyt13 modelinede bakabilirsin ancak ikisi arasından Oppo kesinlikle.

T13 ANC kullanıyordum eskiden Buds 4 Active, aktif gürültü engelleme dışında daha iyi hocam.

Buds4 mikrofonu leş. Telefonla bile konuşamıyorsunuz sesiniz doğru düzgün gitmiyor.

Mikrofonu çok iyi değil ama berbat da değil hocam, ben mesela kulaklık ile konuşurken karşımdaki beni rahatça anlayabiliyor.
Dışarıdaysanız bağırmanız gerekiyor çok fazla. Bağırsanız dahi ses güzel gitmiyor. Daha kötüsü de vardır illa ama telefonla da konuşurum beklentisiyle alınmaz bence. Bunun haricinde çok hafif kulakta olduğunu unutuyorsunuz.

Nasıl daha iyi hocam? T13 Ses kalitesi,pil ömrü,mikrofon kalitesi olarak üstün Redmiden.
Bende T13 ANC vardı şuan Buds 4 Active var, Mikrofon kalitesi olarak daha iyi katılıyorum ama ses kalitesi olarak tizleri ve basları Buds 4 Active daha iyi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…