OPPO F9 Nasıldır?

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yazın telefon değiştirmeyi düşünüyorum. İkinci el alacağım. Elimde Samsung Galaxy A7 2016 ve Huawei G8 var. Bu iki cihazı satıp OPPO F9 almayı düşünüyorum. 2. el fiyatları 1500 civarında. Millet Mediatek işlemcisi var diye yerden yere vuruyor. Cidden bu kadar kötü mü MTK işlemciler? Bu cihaz Huawei G8'den geçen birini tatmin eder mi?

Sizin için önemli olan özellik nedir? Batarya desen yok, performans desen sıfırı 1500tl eder,kamera dersen o fiyata daha iyi kameralı telefonlar var.

Sizin için önemli olan özellik nedir? Batarya desen yok, performans desen sıfırı 1500tl eder,kamera dersen o fiyata daha iyi kameralı telefonlar var.
3500 Mah az değil bence. Tabi kullanana sormak lazım. Akıcı ve güzel fotoğraf çekmesini istiyorum. Başka cihazlara da baktım da tasarımı hoşuma gitti. Kamera ve akıcı olması yeterli.

1800 Tl civarına Samsung Galaxy M20 var.

Xiaomi bu fiyat bandında tek iyi firma. Diğer kaliteli firmalar var ama özellikleri yerlerde.
1900TL'ye kayıtsız P20 de var. Sıfır cihaz almaktansa 2.el daha iyi bir cihaz almayı mantıklı buluyorum. Garanti pek problem değil donanımsal onarımı kendim yapabilirim. Belki ekranı kırık Samsung Galaxy S8 alırım. Amoled yanığı olmasın diye de Aliexpress'den ekran alırım.

1900TL'ye kayıtsız P20 de var. Sıfır cihaz almaktansa 2.el daha iyi bir cihaz almayı mantıklı buluyorum. Garanti pek problem değil donanımsal onarımı kendim yapabilirim. Belki ekranı kırık Samsung Galaxy S8 alırım. Amoled yanığı olmasın diye de Aliexpress'den ekran alırım.

Eğer SİM kaydı ise 640 Tl tutuyordu galiba. 2. El Biraz riskli. Ama alacaksanız garanti servisinde buluşup garantiye telefonu test ettirin. Mesela birisi İphone 6 Plus almıştı ama donanımı tamamen değişmişti. Şanslı isen güzel telefonlar kaparsın.

Eğer SİM kaydı ise 640 Tl tutuyordu galiba. 2. El Biraz riskli. Ama alacaksanız garanti servisinde buluşup garantiye telefonu test ettirin. Mesela birisi İphone 6 Plus almıştı ama donanımı tamamen değişmişti. Şanslı isen güzel telefonlar kaparsın.
Youtube'da görmüştüm. Birisi Iphone 6 almıştı Letgo'dan. Satıcı tüm donanımları benzer şekilde değiştirmişti. Cihaz da çöp olmuştu. Antutu, Benchmark, kısa süreli kullanım testleri yapsam bir de aldıktan hemen sonra orada iç donanımını kontrol etsem sorun olmaz diye düşünüyorum.

Youtube'da görmüştüm. Birisi Iphone 6 almıştı Letgo'dan. Satıcı tüm donanımları benzer şekilde değiştirmişti. Cihaz da çöp olmuştu. Antutu, Benchmark, kısa süreli kullanım testleri yapsam bir de aldıktan hemen sonra orada iç donanımını kontrol etsem sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bence teknik serviste buluşup cihaz kaydına baktırın. Bu arada sizin dediğiniz benim size dediğimdi. 😀

İkinci el mi 8 lite sizi üzmez. Kameradan çok performans arıyorsanız pocophone f1 performans açısından fiyatına göre çok iyidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı