Peki arkadaşlar Samsung ile çok kötü deneyimlerim olduğu için belki benim fikrim değişmedi ama diğer arkadaşları bilgilendirmiş oldunuz.
Ben onlardan biri sayılmam, ne derseniz deyin ve istediğiniz kadar da linçleyin. Ben sadece deneyimlerime dayanarak Samsung kendini düzeltmedikçe asla ve asla tercih etmem diyen birisiyim. Bu kadar basit.
Şimdi tek tek yazayım diyeceğim fakat yazarsam problemlerini de yazmak zorunda kalırım.
Sadece şunu söyelmeliyim, 8-9 tane model var kullandığım. Hepsini de 0 almıştım hepsinin bir problemi vardı ya arızalandı ya performansı düştü ve bunların sonucunda sattım. 3 model üst ve 4 model orta segmentti diğerleri alt segmentti. Çoğu da 2017-2020 model arası. Son kullandığım 2 Samsung cihaz One UI arayüzü kullanıyordu.
Hiçbirinden memnun kalmadım.
Sadece ben olsam neyse ama Samsung "Fanboyu" arkadaşlarım bile memnun kalmadı.
Genele bakın diyorsunuz ama tanıdığım 500 kişinin içinde bir genelge yok mu? Hepsi hemen hemen Samsung kullanmış ve memnun kalmayıp diğer markalara geçmiş insanlar.
Kafama göre kin besleyip kullanmadan yorum yapsam "Hater" sıfatını takabilirdiniz. Ancak ortada deneyimlerim var ve deneyimlerine göre yorum yapan birisine hater veya fanboy sıfatı takamazsınız.
Şimdi tek tek yazayım diyeceğim fakat yazarsam problemlerini de yazmak zorunda kalırım.
Sadece şunu söyelmeliyim, 8-9 tane model var kullandığım. Hepsini de 0 almıştım hepsinin bir problemi vardı ya arızalandı ya performansı düştü ve bunların sonucunda sattım. 3 model üst ve 4 model orta segmentti diğerleri alt segmentti. Çoğu da 2017-2020 model arası. son kullandığım 2 Samsung cihaz One UI arayüzü kullanıyordu.
Hiçbirinden memnun kalmadım.
Sadece ben olsam neyse ama Samsung "fanboyu" arkadaşlarım bile memnun kalmadı.
Genele bakın diyorsunuz ama tanıdığım 500 kişinin içinde bir genelge yok mu? Hepsi hemen hemen Samsung kullanmış ve memnun kalmayıp diğer markalara geçmiş insanlar.
15 yaşında bir insanım, son 3-4 yılım asosyal olarak geçti, ben bu 15 yılda sadece selam verdiğim insanları bile saysam muhattap olduğum insan sayısı 500 kişi etmiyor
Bana biraz sallama gibi geldi vallahi çünkü 500 çok absürt bir rakam
15 yaşında bir insanım, son 3-4 yılım asosyal olarak geçti, ben bu 15 yılda sadece selam verdiğim insanları bile saysam muhatap olduğum insan sayısı 500 kişi etmiyor
Bana biraz sallama gibi geldi vallahi çünkü 500 çok absürt bir rakam
Hocam 10 yıldır her tanıştığınız insana Samsung kullandın mı diye sorduğunuzu varsayalım.
1-2 yıl içinde 500 falan derseniz zaten sizi ciddiye alamayız bunu söyleyelim.
10 yıl içinde sizce ne kadar değişmiştir bir marka?