Oppo güvenli bir marka mı?

Sabahtan beri MIUI arayüzünü kötülüyorsunuz ve önerdiğiniz cihazlar MIUI arayüzü kullanmakta.

Sorun bu yoksa ben de bu bütçeye önerdiğiniz telefonlardan başka telefon önermem.

Hocam o bütçede daha iyi cihaz yok maalesef
MIUI kötü ama diğer alternatifleri aldıracak kadar kötü değil kesinlikle.
Hocam ben Redmi düşünmüyorum arkadaşımda Redmi 8 var 2 yıl oldu alalı ve cihaz arama ekranında bile kasıyor.

O zaman Mi serisine yönelin hocam yazılım açısından çok daha sorunsuz.

Mi serisi alabilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Mi 8 Lite ile 3.senem ve hala kasma yok. Batarya ömrü bir tık azaldı ki 3 yılda normal olarak görüyorum. Herhalde 2 sene daha kullanırım. Artık nereye kadar giderse.

Hocam o bütçede daha iyi cihaz yok maalesef
MIUI kötü ama diğer alternatifleri aldıracak kadar kötü değil kesinlikle.
Ben de özetle bunu demeye çalışıyorum zaten. Aynı yola çıkıyor

Eğer bütçeniz yoksa, MIUI kötü diye tam F/P odaklı marka olan Xiaomi'den şaşıp, gidip de aynı paraya daha düşük donanımlara sahip Samsung, Oppo gibi markalar alınmaz.

500 kişide yeni modelleri kullanamayacağına göre

Yene birkaç kişinin yorumuna kalırız yani
Bencede cevap vermeyin.
Her cevapta daha da saçmalıyorsunuz

Ömürlük açısından Samsung'lar daha ömürlü olur bence. Ablama daha iyi donanımlı alabilirdim ama hem ona yazılımı karışık gelecekti hem de üst düzey donanım isteyen şeyler yapmıyordu. Bu gibi insanlar Samsung kullanırsa daha uzun seneler bir telefonu kullanabilir. Keza Samsung belli bir seviyeye gelmiş bir firmadır.

2 aylık cihaz 4 kez servise gitti telefonu tamir etmediler Samsung rezillikten başka bir şey değildir.

500 kişide yeni modelleri kullanamayacağına göre

Yene birkaç kişinin yorumuna kalırız yani
Nereden bilebilirsiniz ki bunu? İçi boş varsayımlarınızla uğraşmayacağım.
Bencede cevap vermeyin.
Her cevapta daha da saçmalıyorsunuz
Gittikçe saçmalayan sizsiniz hala varsayımlara bağlı olarak konuşuyorsunuz. Deneyimlerimi açıkladım size hala uzatıyorsanız tamamen saçmalıktan ibaret varsayımlarla vb. şeylerle ben size bir şey demiyorum. Gerisini siz düşünün artık. Hayatta başarılar.

@Emir Bozat yine 1 modelde sıkıntı yaşayıp direkt markaya söven insan... Dostum olabilir evet. Sorunlu model almış olabilirsin ama bu markayı komple kötü yapmaz. Rezilde yapmaz. Fanboy değilim bu arada. Kendim Xiaomi kullanıyorum ama saçma bulduğum şeyleride söylerim.

Tercih meselesi. Benim deneyimlerime göre hiç de uzun ömürlü değil.
1 model kullanıp da kesinlikle marka kötülemem. Teknoloji işi biraz şans işine kaçıyor, kağıt üzerinde hiçbir problem çıkarmayacak ve kullanan herkesin memnun olduğu bir model bile size problem çıkartabilir, normaldir. Ancak deneyimlerime göre bu markada sürekli problem var ve kullanan herkes şikayetçi model farketmezsizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…