Şaka herhalde. Samsung kronik sorun çıkarmama bakımından Android tarafındaki en sorunsuz marka. En fazla satış yapan cihaz kendisi sorunların diğerlerinden daha fazla ön
plana çıkmasının tek nedeni bu. Kullanıcı sayısı ne kadar fazlaysa şikayette normal olarak artar.
Xiaomi vb. markaları Samsung ile bir tutman Samsung'a hakaret. Dediklerin hiçbir anlam ifade etmeyen geçersiz ve tamamen öznel yorumlara dayanan hiçbir gerçeklik payı olmayan söylemler. Meizu'nun adam akıllı modeli bile ülkede yok, bari biraz tutarlı marka salla. Xiaomi'nin MIUI sorunları tüm dünya çapında nam salmış bir şey. Oppo zaten Samsung seviyesinde hiç olmadı.
Hocam karar verin artık .
2. el mi sıfır mı? Ayrıca alırken bataryasının düşük kapasiteli olduğunu bilin, sonra batarya dayanmıyor, virüs mü girdi vb diye konu açmayın
Hocam karar verin artık .
2. el mi sıfır mı? Ayrıca alırken bataryasının düşük kapasiteli olduğunu bilin, sonra batarya dayanmıyor, virüs mü girdi vb diye konu açmayın
Şunu belirtmekte fayda var. Teknoloji şans işidir biraz. En iyi gördüğünüz markanın en son modelini alırsınız, yine de sorun olabilir. Önemli olan nokta firmanın bu sorunla nasıl başa çıktığıdır.
Giriş seviyesinde markaya değil modele bakın. Şahsen Oppo A73 kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim henüz. Ayrıca giriş seviyesi her cihazda sorunlar olacak. Kalite tatmak istiyorsanız parayı vereceksiniz yani. Giriş seviyesi Samsung'lar da mükemmel kalite sunmuyor. Örnek verirsem A73'ü 2500 liraya aldım. Samsung'un bu bütçede A21s ve M12 modellerini bulabilmiştim. Bu iki modelde 720p PLS ekran varken A73'te 1080P AMOLED ekran vardı.