Oppo güvenli bir marka mı?

Samsung muadillerine göre daha çok arıza çıkaran bir firma.
Şaka herhalde. Samsung kronik sorun çıkarmama bakımından Android tarafındaki en sorunsuz marka. En fazla satış yapan cihaz kendisi sorunların diğerlerinden daha fazla ön
plana çıkmasının tek nedeni bu. Kullanıcı sayısı ne kadar fazlaysa şikayette normal olarak artar.

Samsung otoriter gücünü kaybettiği için 2021 model Samsung kullanan pek tanıdığım yok.
Senin çevrene göre şekillenmiyor markaların satış hacmi. Samsung otoriterlerini falan da kaybetmedi, hâlâ piyasada açıkça lider.

Xiaomi vb. markaları Samsung ile bir tutman Samsung'a hakaret. Dediklerin hiçbir anlam ifade etmeyen geçersiz ve tamamen öznel yorumlara dayanan hiçbir gerçeklik payı olmayan söylemler. Meizu'nun adam akıllı modeli bile ülkede yok, bari biraz tutarlı marka salla. Xiaomi'nin MIUI sorunları tüm dünya çapında nam salmış bir şey. Oppo zaten Samsung seviyesinde hiç olmadı.

Teknoloji şans işidir evet ama teknolojik ürünlerde kronik sorunlu olanlar da olabiliyor onu da göz önüne almak lazım.

Oppo A73 kullanıyorum ( 1.5 aydır) herhangi bir sorun yaşamadım. Tam fiyat performans ürünü.

Giriş seviyesinde markaya değil modele bakın. Şahsen Oppo A73 kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim henüz. Ayrıca giriş seviyesi her cihazda sorunlar olacak. Kalite tatmak istiyorsanız parayı vereceksiniz yani. Giriş seviyesi Samsung'lar da mükemmel kalite sunmuyor. Örnek verirsem A73'ü 2500 liraya aldım. Samsung'un bu bütçede A21s ve M12 modellerini bulabilmiştim. Bu iki modelde 720p PLS ekran varken A73'te 1080P AMOLED ekran vardı.
Xiaomi Realme falan varken Oppo'ya gerek yok bence hocam ve güvenlidir tabii ki de.
Realme Oppo'nun yan markasıydı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…