Yeni telefon almak isteyenler için marka, model ve fiyat/performans önerileri. Samsung, iPhone, Xiaomi, Huawei, Oppo ve daha birçok cihaz hakkında kullanıcı yorumları ve satın alma tavsiyeleri.
Oppo iyi markadır güvenilirdir.
O arayüzdeki kasmalar xiamio dada oluyor sadece Oppo'da değil neredeyse her Android telefonda olur zamanla normal bir şey işletim sistemiyle alakalı.
Oppo iyi markadır güvenilirdir.
O arayüzdeki kasmalar xiamio dada oluyor sadece Oppo'da değil neredeyse her Android telefonda olur zamanla normal bir şey işletim sistemiyle alakalı.
A serisinin en yenisi olabilir, ben özelliklerinden bahsediyorum. 4 GB RAM bir telefonun nesi son model? İllaki donma kasma yapacak plastik bir hissiyat verecek bu paraya.
Hocam bir teknoloji mağazasında çalışıyorum. Ve Oppo ürünlerin satışları bir hayli fazla Xiaomi gibi F/P odaklı çıktı fakat üst modelleri yüksek fiyatlı olsa da ücretin karşılığını veriyor. 2K civarındaki her cihaz gibi Oppo firmasında da sorun yaşayanlar (takılma kasma donma vs) olabilir. Babama Oppo Reno 4 aldım canavar gibi kullanıyor. 2-3 yıl ya da belki daha fazla değiştirmeye ihtiyacı olmayacak. Ben Ankara'dayım ve burada direkt kendi yetkili servisi mevcut. İstanbul'u zaten saymıyorum bile hangi ildesin bilemiyorum ama aracı olarak aldığın firmadan destek alarak bir problem halinde yönlendirebilirsin. Kısaca evet fazlasıyla güvenilir.
Merhaba arkadaşlar 6 Eylül de okullar açılacak. 7. sınıfa gittiğim için çoğu kişi değişmiştir. Büyük ihtimalle. Ben ne mutluyum ne üzgünüm. Siz ne düşünüyorsunuz?