Strickrsss Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Eylül 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi hangisi ve neden? Teşekkürler.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 30 Eylül 2021 #2 Strickrsss dedi: Başlıkta belirttiğim gibi hangisi ve neden? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Realme 8 Pro. Daha iyi kamera, daha güncel cihaz. Ayrıca 7 Pro satıştan kaldırıldı diye biliyorum.
Strickrsss dedi: Başlıkta belirttiğim gibi hangisi ve neden? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Realme 8 Pro. Daha iyi kamera, daha güncel cihaz. Ayrıca 7 Pro satıştan kaldırıldı diye biliyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #3 İstesen de Realme 7 Pro bulamazsın. İki cihaz arasında büyük bir fark var mı dersen hayır. Realme 8 Pro arka kamera, güncellik ve daha ince bir cihaz. Realme 7 Pro modeline göre hızlı şarj ve RAM konusunda geride. Her iki cihazda da aynı yonga var.
İstesen de Realme 7 Pro bulamazsın. İki cihaz arasında büyük bir fark var mı dersen hayır. Realme 8 Pro arka kamera, güncellik ve daha ince bir cihaz. Realme 7 Pro modeline göre hızlı şarj ve RAM konusunda geride. Her iki cihazda da aynı yonga var.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 30 Eylül 2021 #4 BERWAR dedi: İstesen de Realme 7 Pro bulamazsın. İki cihaz arasında büyük bir fark var mı dersen hayır. Realme 8 Pro arka kamera, güncellik ve daha ince bir cihaz. Realme 7 Pro modeline göre hızlı şarj ve RAM konusunda geride. Her iki cihazda da aynı yonga var. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum bu yoruma. Bir de Realme 7 Pro modeline göre 8 Pro'da stereo hoparlörün olmaması konusunda geride.
BERWAR dedi: İstesen de Realme 7 Pro bulamazsın. İki cihaz arasında büyük bir fark var mı dersen hayır. Realme 8 Pro arka kamera, güncellik ve daha ince bir cihaz. Realme 7 Pro modeline göre hızlı şarj ve RAM konusunda geride. Her iki cihazda da aynı yonga var. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum bu yoruma. Bir de Realme 7 Pro modeline göre 8 Pro'da stereo hoparlörün olmaması konusunda geride.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 1 Ekim 2021 #5 Ben Realme 7 Pro derdim. Stereo hoparlör olması bile bir artı benim için. Üstelik ikisi arasında pek fark yok. Ancak sıfırını bulabileceğinizi zannetmiyorum. Sahibinden bakmanız gerekebilir.
Ben Realme 7 Pro derdim. Stereo hoparlör olması bile bir artı benim için. Üstelik ikisi arasında pek fark yok. Ancak sıfırını bulabileceğinizi zannetmiyorum. Sahibinden bakmanız gerekebilir.