Oppo Realme C25 alınır mı?

Ailemde biri Realme 7 kullanıyor. Yakında elime geçecek. Yazılım konusunda hala iyi. Ben öyle bir telefonla 6 yıl rahat deviririm.
Hocam Oppo bir telefon var elim de, daha ilk aldığımda, kurduğum da inanılmaz derecede telefon donuyordu. 1. yılına girecek, telefonda donmadan, kapanmadan, kasmadan işlem yapılmıyor.(Oppo A15)
İşlemci olarak C25 daha güçlü değil mi? Custom ROM yapılırsa günlük kullanımda bayağı gider bence.
Oppo ilk alınıp kurulduktan 1 saat sonra ömrü bitiyor. Donmaya, kasmaya başlıyor.

Hocam Oppo bir telefon var elim de, daha ilk aldığımda, kurduğum da inanılmaz derecede telefon donuyordu. 1. yılına girecek, telefonda donmadan, kapanmadan, kasmadan işlem yapılmıyor.(Oppo A15s)

O cihaz direk çöp hocam

İşlemcisi ekranı falan fiyatını gram haketmiyor.
Realme, Samsung, Xiaomi gibi markaların daha iyi cihazları vardı o fiyatlara 1 yıl önce, biraz sizin hatanız olmuş.
Oppo ilk alınıp kurulduktan 1 saat sonra ömrü bitiyor. Donmaya, kasmaya başlıyor.

Ek olarak şu an Oppo ve Realme ayrıldı.
Ve bende 1 yıldır Realme 5i kullamıyorum öyle bir sorun yaşamadım.

Telefon arabadan uçup gitmişti. İçindeki kartı alıp öylesine bir tane telefon almıştık, Acil bir durum olursa diye.
Kısacası 7 yıl dayanacak telefon o fiyata alınmaz.

6-7 yılı hiçbir Android cihaz, hatta iPhone'lar bile "sorunsuz" çıkaramaz. Bahsettiğiniz cihaz Helio G70 kullanıyor, sorunsuz kullanma süresi en fazla 2 yıl.
İşlemci olarak C25 daha güçlü değil mi? Custom ROM yapılırsa günlük kullanımda bayağı gider bence.

MediaTek SoC'ların Custom ROM seçenekleri epey dar, Oppo ve Realme geneli için XDA'da ROM görmedim bile.
Hocam Oppo bir telefon var elim de, daha ilk aldığımda, kurduğum da inanılmaz derecede telefon donuyordu. 1. yılına girecek, telefonda donmadan, kapanmadan, kasmadan işlem yapılmıyor.(Oppo A15)
Helio P35 kullanan, 2 GB RAM'i olan bir cihaz için normal bir durum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…