Oppo Reno 11 alınır mı?

frank castle6

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar Oppo Reno 6 kullanıyordum yaklasık 2 senedir ve telefonun ekranı kırıldı, yeni telefon almaya karar verdim. Oppo Reno 11 alınır mı? Siz ne önerirsiniz farklı modellerede bakabilirim bütçe pek önemli değil ama bir telefona gidip 30000 TL vermek istemiyorum, sizin fikirlerinizi merak ettim. Eskisini getir yenisini götür kampanyasına eski telefonunu direkt mi vereyim ya da ekranı yaptırıp mı vereyim fiyat arasında ne kadar oynama olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı kaçak iPhone 13 Pro al keyifine bak.

Mono hoparlör OIS yok. Android 18'e kadar güncelleme alacak 778g dengi işlemcisi var. Bence fiyatı 1.5-2K daha ucuz olabilirdi. Bence tamir masrafı uygun ise tamir ettirin. Geçiş yapmaya çok değeceğini düşünmüyorum.

Yurt dışı kaçak iPhone 13 Pro al keyifine bak.
kaça gelir hocam ortalama birde imei olayı falan var onlar nasıl olacak

Kullanım amacınız nedir?
günlük hocam telefon görüşmesi falan nadir oyun oynarım fotoğraf çekerim arada

O fiyat bandında başka bir telefon mu alayım hocam ya da 3-4 bin TL bir masrafı olacak yüksek ihtimalle ek olarak kasası yamuldu telefonun

iphone'da imei işi yok. 8 ay kullanıyorsunuz 4 ay kullanamıyorsunuz. bence ekranı o kadar pahalı tutmaz, siz hem ekran fiyatını hemde yamukluk sorun oluştururmu sorun. oppo'nun servisi varsa orada oradam yaptırmak daha iyi olur telefoncu yan sanayi takar. sizin cihazın sıfırı 10-12k eder yani geçiş yapsanız aşırı bi fark yaşayacağınızı sanmıyorum.

Hocam telefoncu Çin'den orijinal 2700 orijinal 3700 dedi sordum bugün yaptırıp satma fikri var aklımda sizce S23 alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…