Arkadaşlar selamlar Oppo Reno 6 kullanıyordum yaklasık 2 senedir ve telefonun ekranı kırıldı, yeni telefon almaya karar verdim. Oppo Reno 11 alınır mı? Siz ne önerirsiniz farklı modellerede bakabilirim bütçe pek önemli değil ama bir telefona gidip 30000 TL vermek istemiyorum, sizin fikirlerinizi merak ettim. Eskisini getir yenisini götür kampanyasına eski telefonunu direkt mi vereyim ya da ekranı yaptırıp mı vereyim fiyat arasında ne kadar oynama olur?
Mono hoparlör OIS yok. Android 18'e kadar güncelleme alacak 778g dengi işlemcisi var. Bence fiyatı 1.5-2K daha ucuz olabilirdi. Bence tamir masrafı uygun ise tamir ettirin. Geçiş yapmaya çok değeceğini düşünmüyorum.
Mono hoparlör OIS yok. Android 18'e kadar güncelleme alacak 778g dengi işlemcisi var. Bence fiyatı 1.5-2K daha ucuz olabilirdi. Bence tamir masrafı uygun ise tamir ettirin. Geçiş yapmaya çok değeceğini düşünmüyorum.
iphone'da imei işi yok. 8 ay kullanıyorsunuz 4 ay kullanamıyorsunuz. bence ekranı o kadar pahalı tutmaz, siz hem ekran fiyatını hemde yamukluk sorun oluştururmu sorun. oppo'nun servisi varsa orada oradam yaptırmak daha iyi olur telefoncu yan sanayi takar. sizin cihazın sıfırı 10-12k eder yani geçiş yapsanız aşırı bi fark yaşayacağınızı sanmıyorum.
IPhone'da IMEI işi yok. 8 ay kullanıyorsunuz 4 ay kullanamıyorsunuz. Bence ekranı o kadar pahalı tutmaz, siz hem ekran fiyatını hem de yamukluk sorun oluşturur mu sorun. Oppo'nun servisi varsa orada oradam yaptırmak daha iyi olur telefoncu yan sanayi takar. Sizin cihazın sıfırı 10-12K eder yani geçiş yapsanız aşırı bir fark yaşayacağınızı sanmıyorum.