Oppo Reno 11F ile iPhone 11 takası yapılır mı?

OfferSixPain

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konuyla ilgilenen varsa oppo reno 11f verip iphone 11 takas etmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Merhaba, şu an Oppo Reno 11F kullanıyorum ve iPhone 11 ile takas etmek istiyorum, sizce mantıklı mı?

Reno daha yeni, ekranı 120Hz ve bataryası daha iyi ancak performansı daha düşük.
Performans çok önemli değilse yapılabilir.

Yani aslında günlük kullanımda oyun falan oynamıyorum. Fotoğraf-video, Instagram, X gibi şeyler kullanıyorum. Üstüne üslük Reno'nun piyasası yok iPhone hemen elden çıkarılabilen bir telefon. Zaten diğer iOS sürümlerini de destekler diye düşünüyorum.

Arkadaşlar konuyla ilgilenen varsa oppo reno 11f verip iphone 11 takas etmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Batarya ömrü %90 altındaysa alma, ben halen 11 pro kullanıyorum 1-2 seneye biter ömrü rezil durumda telefonum tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar konuyla ilgilenen varsa Oppo Reno 11F verip iPhone 11 takas etmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Bence alınır ek 3K verip batarya değiştirirsin Apple'dan ama yine de değişeni var mı sormanı öneririm toplama cihaz satanıda var malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…