Oppo Reno 11F vs Honor 90 vs A55

Bütçe
Max 20

Braye Musab

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Ben kendime telefon almaya karar verip, araştırdım. Bana uygun 3 tane telefon bulabildim: Oppo Reno11 F 5G - Honor 90 - A55 5G bu üç telefondan hangisini almalıyım sizce? Sizin de önerilerinize açığım. Kamera ve depolama daha çok önemli ama sizler neden önerdiğinizi yazarsanız, bana yardımcı olur. Teşekkürler şimdiden.

Honor 90 daha iyi bir kamera performansına sahip A55 OIS ile o açığı biraz kapatabilir gözünüzde. Ayrıca Honor 90 da mono hoparlör, suya, toza dayanıklılık sertifikası yok, ekranı camıda çok dayanıklı olmadığını duymuştum. Honor 90 ekran gövde oranı muazzam tasarımını çok beğeniyorum. A55 şu anda çok olumlu dönüş alıyor globalde ama tam olarak kamera odaklı değilde genel performans olarak. Ayrıca A55 ile S24'ü ayırt edemezsin tasarım olarak Samsung o konuda orta segment için kıyak geçmiş.

Honor 90 daha iyi bir kamera performansına sahip A55 OIS ile o açığı biraz kapatabilir gözünüzde. Ayrıca Honor 90 da mono hoparlör, suya, toza dayanıklılık sertifikası yok, ekranı camıda çok dayanıklı olmadığını duymuştum. Honor 90 ekran gövde oranı muazzam tasarımını çok beğeniyorum. A55 şu anda çok olumlu dönüş alıyor globalde ama tam olarak kamera odaklı değilde genel performans olarak. Ayrıca A55 ile S24'ü ayırt edemezsin tasarım olarak Samsung o konuda orta segment için kıyak geçmiş.
Ben de böyle düşünmedim değil, teşekkür ederim öneriniz için.

Merhaba, iyi sosyaller. Ben kendime telefon almaya karar verip, araştırdım. Bana uygun 3 tane telefon bulabildim: Oppo Reno11 F 5G - Honor 90 - A55 5G bu üç telefondan hangisini almalıyım sizce? Sizin de önerilerinize açığım. Kamera ve depolama daha çok önemli ama sizler neden önerdiğinizi yazarsanız, bana yardımcı olur. Teşekkürler şimdiden.
Ben A55 alirdim hocam, elime aldigimda daha kaliteli hissediyorum, Honor 90 tanidigim birisi kullaniyor o da cok guzel.

S23 FE en iyisi. Arkasından Honor 90 gelir. A55 uzun batarya isteyenler için, Oppo'da fiyatının üstünde politikaya sahip.
Samsung'un fiyatı özelliklerine göre berbat durumda kalmış.İçerisinde şarj başlığı çıkmıyor ve hızlı şarj desteği var ama düşük kalıyor rakiplerine. Sevdiğim bir markanın bu şekilde fiyat politikaları koyması hiç hoşuma gitmiyor

Ben A55 alirdim hocam, elime aldigimda daha kaliteli hissediyorum, Honor 90 tanidigim birisi kullaniyor o da cok guzel.
Bana da A55 gibi geliyor ama diğer markalar da hiç fena durmuyor açıkçası

Samsung'un fiyatı özelliklerine göre berbat durumda kalmış.İçerisinde şarj başlığı çıkmıyor ve hızlı şarj desteği var ama düşük kalıyor rakiplerine. Sevdiğim bir markanın bu şekilde fiyat politikaları koyması hiç hoşuma gitmiyor

O konuda haklisiniz, Honor 90'i kurcalamistim, baya begenmistim alabilirsiniz. Tanidigim kullaniyor suan bir sorunu yok.

Samsung'un fiyatı özelliklerine göre berbat durumda kalmış. İçerisinde şarj başlığı çıkmıyor ve hızlı şarj desteği var ama düşük kalıyor rakiplerine. Sevdiğim bir markanın bu şekilde fiyat politikaları koyması hiç hoşuma gitmiyor

67W ve üzeri şarjların telefon bataryasına zarar verdiğini, rakibi olan Çinli markaların kısa ömürlü olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Zaten bakarsanız yüksek wattlar veren markalar ya batarya ya da donma sorumu yaşıyor kısa sürede S23 FE fiyatında alabileceğiniz tek denk cihaz saçma yazılımlı dandik Çin markasından olur. Çin markaları şarj başlığı parasını sizden alıyor emin olun, Samsung'un başlık çıkarmıyor olması beni de üzüyor ama 300 400TL'ye adaptör alırsın zaten.

A55 kamera veya işlemciden çok bataryaya yönelimli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı