Oppo Reno 14 alınır mı?

Xerra

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GTX 420 2000mb
6 GB RAM
i3 550 3.20 GHZ
120 gb ssd
297 Gb HDD
Merhaba arkadaşlar. Cihaz değiştireceğim ve son zamanlarda kamera konusunda en çok övülen Oppo Reno 14 olduğunu biliyorum. Bütçe 35-38 mağaza bana S25 FE önerdi ama S25 FE'nin ısınma sorunu varmış. Sizce benim bütçeme göre hangi telefon alınır? Yani benim önceliğim kamera kalitesi video kalitesi. Sosyal medyaya içerik üretiyorum onun için iyi bir telefon lazım mağaza çalışanı bana IPhone'la Instagram'in anlaşması olduğunu söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum ve bu Oppo cihazında IPhone'dan gönderdiğimiz fotoğraf video kalitesi düşmüyormuş. IPhone'da ne olarak geçiyor diye bilmiyorum ama orada denedik harbiden kalite düşmüyor Instagram'a atarken falan da düşmüyor.

Yani kısaca öncelik kamera performansı video performansı. Zaten şu anki yeni telefonlarin islemcilerinde sorun olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir iOS kullanıcısıyım. Bu telefon arkadaşımda vardı, biraz kullanma fırsatı buldum ve aşırı derecede hoşuma gitti. Yine de, satın almadan önce sizin de bir mağazaya uğrayıp telefonu bizzat test etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…