Oppo Reno 5 alınır mı?

Oppo düşünüyorsanız Reno 4 Pro ve Reno 5'in aynı fiyatlarda olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Reno 4 Pro'da daha premium bir hava var fakat Reno 5 de daha uzun süre güncelleme alacak daha yeni bir model. Tercihinize kalmış.

Bir de işin A52 ayağı var, forumda telefonla ilgili kasa sorunu yaşadığını söyleyen arkadaşlar vardı. Tecrübe etmiş olanlar bilgilendirirse hoş olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan fikir alabilirsiniz.

Benim reno 4'üm vardı ve ekran yanığından dolayı servise yolladım bana reno 5 verebilirler dedikleri için biraz sevindim ama baktım ki bütün donanımları aynı küçük dokunuşlar eklemişler eğer reno 5 gelirse kabul et miyim mi?

Oppo düşünüyorsanız reno 4 Pro ve reno 5'in aynı fiyatlarda olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Reno 4 Pro'da daha Premium bir hava var fakat reno 5 de daha uzun süre güncelleme alacak daha yeni bir model. Tercihinize kalmış.

Bir de işin A52 ayağı var, forumda telefonla ilgili kasa sorunu yaşadığını söyleyen arkadaşlar vardı. Tecrübe etmiş olanlar bilgilendirirse hoş olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan fikir alabilirsiniz.

Sar değerleri aşağı yukarı aynı ben ondan korkuyorum yoksa reno 4, reno 4 Pro, reno5 aynı işlemci ile geliyorlar.

Yeni model cihaz verecekler ne istiyosun daha?

Sar değeri yüksek reno 4'ün onlara nazaran daha düşüktü sar kafa 0,835, sar vücüt 1, 04.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sar değeri yüksek reno 4'ün onlara nazaran daha düşüktü sar kafa 0,835 sar vücüt 1,04
Bu değerler önemli olsa da çok dert etmenize gerek yok. Zira hepsi uluslararası standartları karşılayarak satışa sunulmuş cihazlar. Kiminin SAR değeri kimine göre düşük olsa da bu yine de SAR değeri düşük telefonu hep başımızın yanında tutabiliriz anlamına gelmiyor tabii ki.
En önemli önlem geceleri telefonu oda içinde nispeten size uzak bir yere koymak olabilir.

Biraz da olsa içime su serptiğiniz için sağ olun.

Hocam öncelikle size her ne kadar arada pek fark olmasa da daha iyi bir cihaz verecekler.

Sar değeri normal kullanıcı için kafaya takılacak bir şey değil.
Gün içinde eğer ki çok fazla kullanmazsanız sizin için sıkıntı olmaz.
Ben mesela cihaz önerirken hiçbir zaman sar değerine bakmıyorum.
Zaten sınırdan fazla olamayacakları için sıkıntı teşkil etmezler içiniz rahat olsun.
(Amerika ve Avrupa farklı sınırlar koymuş ama sanırım Amerika'nın sistemi biraz farklı olduğundan ikisi de aynı diyebiliriz)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı