Oppo Reno 5 Lite bootloader kilidi nasıl açılır?

hakkıdemir45

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi ayrıca GSI kuracağım, nasıl kuracağımı buldum fakat Fastboot açılmadığı için OEM kilidini açamıyorum; telefonun modeli CHP 2205.
@YZBruh hocam yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fastboot'a girmiyor ama fastbootD'a giriyor ikisi farklı şey, fastbootD'da OEM kilidi açılmıyor kısıtlı erişim var, Fastboot'ta tam erişim var ama Fastboot'a girerken hata veriyor, hatayı resim olarak atayım birazdan.

Fastboota giriyor mu?

Hocam şu an telefoncuda yapamazsa yazayım. Hocam ben Magisk APK'sını ZIP olarak flashlarsam net bootloopda kalmaz değil mi?

Fastboota giriyor mu?

Hocam şu an telefoncuda yapamazsa yazayım. Hocam ben Magisk APK'sını ZIP olarak flashlarsam net bootloopda kalmaz değil mi?

1749751331739.png

Bu hatanın aynısını alıyorum ve 1 saniye sonra kapanıyor, OEM kilit açma açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fastboot'a girmiyor ama FastbootD'a giriyor ikisi farklı şey, FastbootD'da OEM kilidi açılmıyor kısıtlı erişim var, Fastboot'ta tam erişim var ama Fastboot'a girerken hata veriyor, hatayı resim olarak atayım birazdan.

Eki Görüntüle 2510881

Bu hatanın aynısını alıyorum ve 1 saniye sonra kapanıyor, OEM kilit açma açık.

Hocam telefonun işletim sistemine girebiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Android açılıyor, Color OS 13 var.

Bootloader kilidini açtım ama fastboota halagirmiyor ve aynı hatayı veriyor.

Hocam Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools bu linkten minimal ADB and Fastboot toolunu indirin sonra telefonunuzu açın sonra indirdiğini programdaki cmd.exe dosyasını çalıştırıp adb devices yazın cihazınız çıkarsa adb reboot fastboot komudunu girin eğer çıkmasza Universal ADB Drivers bu linkten sürücüleri indirip tekrar deneyin.

Hocam Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools bu linkten minimal ADB and Fastboot toolunu indirin sonra telefonunuzu açın sonra indirdiğini programdaki cmd.exe dosyasını çalıştırıp adb devices yazın cihazınız çıkarsa adb reboot fastboot komudunu girin eğer çıkmasza Universal ADB Drivers bu linkten sürücüleri indirip tekrar deneyin.
@hakkıdemir45 yapabildiniz mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı