Oppo Reno 5 Lite fastbootD'ye girmesine rağmen Fastboot'a girmiyor

AhmetKaradag1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Intel(R) Core(TM) i7-10870H CPU @ 2.20GHz 2.21 GHz
Ekran Kartı:Nvidia GTX 1650 ti 80 Watt
Ram:16 GB
Telefonuma HyperOS 2 Custom ROM attım.

Tek sorun parlaklık sorunu var en yüksek parlaklık bile stock ROM'daki en az parlaklık. Bu parlaklığı arttırmak için bir ZIP dosyası var. Bunu nasıl kuracağım? Bunu portlayan adamı etiketleyip bu ZIP'i nasıl kuracağımı sordum. Sonra Magisk module dediler ama detaylı anlatmadılar. Sorunca dalgasına kedi stickeri attırlar. ZIP'in içinde readme dosyası var ama anlamadım. Brightness doyası linki:34.2 KB file on MEGA

Bahsettikleri şey şuan Android'de en popüler root atma yöntemlerinden biri olan Magisk. Eğer HyperOS 2'yi TWRP veya türevi bir recoveryden kurduysanız githubdan indirdiğiniz Magisk.apk dosyasının ismini Magisk.zip yapıp TWRP'den kurarsanız telefonunuzu rootlamış oluyorsunuz. Ardından bu uzantısını .zip olarakk değiştirdiğiniz dosyayı tekrar Magisk.apk yapıp telefonunuza kurarsanız Magisk uygulamasını ve root'u başarılı olarak kurmuş oluyorsunuz.

Uygulamayı kurduktan sonra bir kez yeniden başlatma isteyebilir, başlatsın. Yeniden başlattıktan sonra sağ alt köşede modules gibi bir kısım olacak, oradan girip atılan zip dosyasını seçerseniz telefona gerekli dosyaları kurup yeniden başlatacak.

Magisk Github

Teşekkür ederim çok sağ olun telefonum bootloopda kardı recovery modda açılmıyor telefoncuya verdim yaptırıp deneyeceğim.

Hocam magisk yüzünden mi kaldı? Eğer öyle ise telefonun bataryası bitene kadar bootloopta kalsın. Tecno Spark 20'de Helio G85 var, benim 2 kere bootloopa soktuğum Redmi Note 9 'da da Helio G85 vardı ve biraz uğraşarak bootlooptan kurtarmıştım. Yardımcı olabilirim isterseniz.

Fastboota giriyor mu?

Hocam şu an telefoncuda yapamazsa yazayım. Hocam ben Magisk APK'sını ZIP olarak flashlarsam net bootloopda kalmaz değil mi?

Fastboota giriyor mu?

Hocam şu an telefoncuda yapamazsa yazayım. Hocam ben Magisk APK'sını ZIP olarak flashlarsam net bootloopda kalmaz değil mi?
Özellikle bu telefon işlerinde hiçbirşey kesin değil, %100 kesinlikle söyleyemem fakat referans verecek olursam hem eski Redmi Note 9'umda hemde şuan sahip olduğm S20 FE'de çok kez kurdum, kullandım ve kullanıyorum. Hiç Magisk yüzünden bootloopa girmedim. Eğer düzgün bir şekilde yaparsanız sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam şu an Tecno Spark 20 Pro cihazım elimde telefoncuya götürdüm oda yapamadı telefon recovery moda girmiyor sadece bootloopta.

Teşekkür ederim çok sağ olun telefonum bootloopda kardı recovery modda açılmıyor telefoncuya verdim yaptırıp deneyeceğim.

Yanlış dosya flashladınız muhtemelen, zaten Magisk yerine KSU öneriyorlar artık daha çok da neyse. Cihazı Fastboot moda alıp boot.img dosyasını flashlayınca cihazın açılması lazım. Dediğiniz ZIP dosyasını da ben KSU'da direk uygulamadan flashlıyorum, cihaz yeniden başlayınca etkili oluyor Magisk'da nasıl hatırlamıyorum. Magisk kurulumunuzdan kaynaklı cihaz Bootloop'a düştü muhtemelen, cihaz bozulmadan önceki boot.img dosyasını flashlayınca dediğim gibi sorun büyük ihtimalle çözülür.

Cihaz Fastboot ve Recovery moda girmiyor

Cihaz Fastboot ve Recovery moda girmiyor
Brom moda da girmiyor ayrıcı sadece bootloop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…