Oppo Reno 5 Lite vs iPhone 11

Selam bende şu anlık Oppo Reno 5 Lite var 2.el bir iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçeyim mi?

iPhone dışı telefon kullanmam, ama bu zamandan sonra 12 altı iPhone‘a bütçem yetmiyorsa bulaşmazdım. Gerçekten yanlış anlamayın ama bu zamanda bu kadar paraları bütçeniz yetmiyorsa zorlayıp iPhone olsun 2. el olsun kafasıyla almayın. Her şey aşırı pahalı ve iPhone 11 ömrü 1 senesi kaldı sonra güncelleme almayacak. O fiyatlara 0 Samsung falan bak.

iPhone dışı telefon kullanmam, ama bu zamandan sonra 12 altı iPhone‘a bütçem yetmiyorsa bulaşmazdım. Gerçekten yanlış anlamayın ama bu zamanda bu kadar paraları bütçeniz yetmiyorsa zorlayıp iPhone olsun 2. el olsun kafasıyla almayın. Her şey aşırı pahalı ve iPhone 11 ömrü 1 senesi kaldı sonra güncelleme almayacak. O fiyatlara 0 Samsung falan bak.
Tam olarak bu arkadaşımın ve
@Emrebeyyy Sırf paneli yüzünden bile geçmezdim.
bu arkadaşımın dediklerine katılmakla beraber bende önermiyorum. 2 hafta kadar önce Iphone 11'den 15 Pro'ya geçtim. 3 seneyi geçen kullanımım sonrası en ufak kasma donma yavaşlama olmadı fakat panelin kötülüğü ve şarjının artık yormasından dolayı bu kararı vermiştim. Yaklaşık 10 senedir IOS tarafında olduğum için android düşünmemiştim. Fakat düşük bütçelerde IOS almazdım. Ben 12 bile önermiyorum, bu saatten sonra alınacaksa Iphone 13 alınabilir onun haricinde düşünmezdim.

Güzel bir upgrade olur ama iPhone 11'in ikinci el fiyatına Android tarafinda daha üstün cihazlara geçmek mümkün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı