Oppo Reno 7 telefon şarj olmuyor

564300

Hectopat
Oppo Reno 7 telefon babamın.
Normalde Samsung A52s ya da M52 aldırcaktım S serisi ağır kaçar diye babama ama Teknosa çalışanı bunu önerdi babamda bunu almış ama telefon şarj olmuyor.
Eski telefonum Oppo A52 idi son kullanılanları kapata bastığımda hiçbir uygulamayı temizlemeyen bir telefondu. Neden Oppo alırsın ki? Çöp markalardan bir tanesi arayüz olsun vs olsun Snapdragon 680 kullanan telefona 9000 verdi ya.
Beğenmediğim markalar Oppo, Xiaomi, Ambargolu Huawei.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Aldığı telefon şarj mı olmıyor yoksa uzun süredir mi var? Şarj olmuyor ise soket kirli olabilir, hasarlı olabilir, şarj aleti/kablosu hatta prizde sorun olabilir.

Yeni Aldığı telefon şarj mı olmıyor yoksa uzun süredir mi var? Şarj olmuyor ise soket kirli olabilir, hasarlı olabilir, şarj aleti/kablosu hatta prizde sorun olabilir.
Yeni aldı ekran yuvarlak dönen şarj var ama 1 saattir aynı şarj oluyor görünüyor.
Prizde sorun yok ben kendi telefonumu 1 saatte şarj ettim. S20 FE Snapdragon 25W ile.

Son düzenleme:
Şarj yüzdesi ilerlemiyor mu?Reno7 genel anlamda üst segmente giremez.oppo, Reno 7'den sonra seriyi yavaş yavaş bozmaya başladı.Reno6 bile 7den daha iyi.

Kullandığınız şarj aletinden kaynaklı olabilir, Oppo'nun orijinal 33W şarj adaptörünü denemeniz gerekiyor. Cihaz 33W destekli belki bu yüzden kaynaklanıyor olabilir.
Orijinal zaten herşeyi kendisinin.
Ama adaptörde aldı.
Adaptör orjinal Oppo adaptörü.

Orijinal zaten her şeyi kendisinin.

Yeniden başlatmayı deneyin, şarj soketi arızalı olabilir. Ben ilk mesajinizda A52 kullanıyordum deyince başta onun şarj aletiyle şarj ediyorsunuz sanmıştım. Her şeyi orijinal ise arıza vs olabilir servise götürün derim.

Oppo A52'den kalan hiçbir eşya yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…