Oppo Reno Z ile Samsung Galaxy A31 takas edilir mi?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.

Sizce Oppo Reno Z ile Samsung Galaxy A31'i takas etmeli miyim? Samsung A31 nasıl bir telefondur? Bilgisi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Merhaba.

Sizce Oppo Reno Z ile Samsung Galaxy A31'i takas etmeli miyim? Samsung A31 nasıl bir telefondur? Bilgisi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim.

A31 giriş seviyesi çöp bir cihaz olduğu için alınmaz. Bütçe ne kadar?

A31 giriş seviyesi çöp bir cihaz olduğu için alınmaz. Bütçe ne kadar?

Bütçe yok sadece elimdeki Oppo Reno Z ile güzel bir telefonu takaslamak istiyorum, ve almak istediğim telefonda geniş açı olmasını istiyorum mutlaka.

S9 veya s10 da video modunda geniş açı var mı acaba?

Elimdeki telefon yaklaşık 1 aydır ilanda ama satılmadı ne yazık ki, sadece A31'i olan biri takas teklifi etti. A31 alınmayacak kadar kötü müdür?

Elimdeki telefon yaklaşık 1 aydır ilanda ama satılmadı ne yazık ki, sadece A31'i olan biri takas teklifi etti. A31 alınmayacak kadar kötü müdür?
Kötüdür. Galaxy serisini kullanan biri olarak o telefon Kamera tarafında çok kötü sonuç veriyor. Yurtta kaldığım sıralarda bu telefonu kullanan birisinden biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…