Oppo RX17 Nasıldır?

__can__

Decapat
Haziran - Temmuz gibi yeni telefon almayı düşünüyorum. OPPO markasının 2.800 lira değerinde olan yeni telefonu RX17 sanırım fazla satış yapıyor ve beğenildi gibi. Aranızda kullanan varsa bana bilgi verebilir mi nesi iyi nesi kötü. Birde ses kalitesini nasıl buluyorsunuz ben hoparlörden müzik dinleyen birisiyim ama bir incelemede hoparlör sesinin yetersiz olduğunu söylediler. Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙏

Ben hoparlorunu pek basarili bulmadim. Gunu kurtarie ama muazzam bir kalite beklenmemeli. Iyi yanlarina cok hizli sarj olmasi ve karanlik ortamda muazzam cekim yapmasi eklenebilir. Bu dediklerim PRO modeli icin gecerli.

Oppo şu an Türkiye'de en berbat fiyatlandırma ile satış yapan markadır. Bir de bu telefonları önce Vatan, Mediamarkt, Teknosa gibi yerlere vermeleri zaten batırma anlamı demek. Sözde amiral gemisi ama performansı ile yanından geçemez. 1.600-1.700'e garantisiz Mi 8 SE alıp performansını tekte geçerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı