Oppressor MK1 vs. Toreador

Fotoğraf atabilir misin acaba oyunu açmayayım şimdi? Bir de toreador daha satışa çıkmadı diyebiliyorum?

Bu iki araç arasında takıldım. 4.167.768 $ param var.
Oppressor MK2 almak istemiyorum.

@GreatestOfAlltimes
Toreador podyumda şu an. Çark çevirerek ücretsiz sahip olma imkanın var ama bugün son maalesef. Ben ilk gün kazanmıştım.

Bu ikisi arasından MK1 öneririm. Kullanması oldukça keyiflidir.

Toreador podyumda şu an. Çark çevirerek ücretsiz sahip olma imkanın var ama bugün son maalesef. Ben ilk gün kazanmıştım.

Bu ikisi arasından MK1 öneririm. Kullanması oldukça keyiflidir.
Uçsun mu yüzsün mü onda takıldım daha çok.

@1.9 TDI Oyunda yüzen, deniz aracı kullanan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Tamam yüzmesi güzel ama MK1 kadar efektif kullanamıyorsun o aracı.

İstersen indirim bekle. İndirimle 2 aracı da alma imkanın var.

Tamam galiba Oppressor MK1 almaya karar verdim.

Biraz daha para biriktirince alacağım.

Edit: MK1 yazacağıma MK2 yazmışım.

Son düzenleme:
@1.9 TDI
  • MK2'de roket için Terrorbyte'a ihtiyacın var. Görevlerde oldukça işe yarıyor ama onun dışında eğleneyim dersen bir yerden sonra garajda kalır.
  • MK1'de roket için Bunker Research yapman gerek. Ayrıca Vehicle Workshop gerekiyor. (MOC vs.)
  • Toreador'da bütün hepsi başlangıçta geliyor.
Karar senin. Bana kalırsa Warstock'taki hiçbir özel araç üzmez. Hepsinin ayrı iyi yönleri var. Daha düne kadar "Alınmaz" dediğim Ruiner 2000 bile aşırı güçlü bir araçmış meğer. Benim de sıradaki hedefim o.

Ama indirimleri beklemeni tavsiye ederim.

MOC bende var. MK1 almaya karar verdim olacaktı.
MK1'i aldım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…