Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 26 Temmuz 2023 #1 PS4 kolu almayı düşünüyorum fakat Bluetooth bağlanıyor mu emin değilim. Epeyden marka model arattığımda opsiyonel yazıyor. sizce Bluetooth bağlanır mı? Anakart: BIOSTAR B560MX-E Pro.
PS4 kolu almayı düşünüyorum fakat Bluetooth bağlanıyor mu emin değilim. Epeyden marka model arattığımda opsiyonel yazıyor. sizce Bluetooth bağlanır mı? Anakart: BIOSTAR B560MX-E Pro.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #2 Kablo ile de kullanabilirsin Bluetooth ile de demek o.
Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 26 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: Kablo ile de kullanabilirsin Bluetooth ile de demek o. Genişletmek için tıkla... Ama Bluetooth telefon veya konsol bağlarken bağlayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Nizel G dedi: Kablo ile de kullanabilirsin Bluetooth ile de demek o. Genişletmek için tıkla... Ama Bluetooth telefon veya konsol bağlarken bağlayamıyorum.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #4 Nasıl yani? Bluetooth var kablo da var. Kafana göre istediğini kullan.
Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 26 Temmuz 2023 #5 Nizel G dedi: Nasıl yani? Bluetooth var kablo da var. Kafana göre istediğini kullan. Genişletmek için tıkla... Az önce arkadaşım PS4 kolunu getirdi fakat Bluetooth'tan bağlanamadım ondan sordum ama bir daha deneyeceğim. Teşekkürler.
Nizel G dedi: Nasıl yani? Bluetooth var kablo da var. Kafana göre istediğini kullan. Genişletmek için tıkla... Az önce arkadaşım PS4 kolunu getirdi fakat Bluetooth'tan bağlanamadım ondan sordum ama bir daha deneyeceğim. Teşekkürler.