OpssGamerShop güvenilir mi?

hangi siteden bahsettiğini söylerseniz sizlere net bir cevap verebilirim.
müşteri desteği yok yazılanlara cevap verilmiyor 2 gündür cevap bekliyorum discord kapanmış hicbir şekilde ilgilenmiyorsunuz ürünü almadan önce yazıyordunuz aldıktan sonra kayboldunuz.
para kazanıyorsunuz bari düzgün kazanın

@OpssGamerShop Özellikle bir daha buradan almayacağım cevap vermiyorlar dediğin gibi.

@OpssGamerShop özellikle bir daha buradan almayacağım cevap vermiyorlar dediğin gibi.

Bende birkaç yerden aldım ilk aldığın zaman veriyorlar ömürlük garanti diyorlar ama belli bir süre geçince 2 hafta falan hiçbir yerden cevap alamıyorsun. Sırf bu yüzden paylaşımlı hesap almayı bıraktım.

Ben bayağı paylaşımlı hesap aldım ancak Türk siteleri hiç ilgilenmiyor şikayet konusunda, mağazalarda ilgili değil plati.market e bakmanı öneririm sorunsuz Ruslardan ucuza hesap alabiliyorsun.

gamekolik çok iyi onu öneririm 3 alışveriş yaptım bazen hata oluyor ama hemen ilgileniyorlar,

Son düzenleme:
Güvenilir misiniz? Güvenilirseniz neden bu kadar ucuz?

Kart bilgilerim çalınır mı?

Paylaşımlı hesap dostum, bu zaten normalde oyun çağında bilinen bir şey ama sen duymamışsın belli ki, hesap bir sürü kişiye veriliyor fakat bunlar offline oyunlarda olduğu için herhangi bir atma sıkıntısı olmuyor ve korsan indirip trojan yemekten çok daha iyi bir alternatif. İtemsatış gibi sitelere göz at ve incele, piyasa çok ideal durumda

bunlar hep dolandırıcı uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…