Opssgamershop.net güvenilir mi?

ValveVerse

Picopat
Daha fazla  
İnternette uygun ve ucuz oyun bulamak istiyordum. Çok da param yoktu ve bende bir tane site buldum. Steam'de PS Store'de 1500 TL gibi fiyatlara satılan oyunlar resmen 100 TL falan ve bu siteyi de araştırırken ünlü sayılabilecek bir YouTuber'den gördüm ben. Çok inanmadım, güvenilir midir, oyun alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış üzerinden bu satıcıdan 1-2 ürün almıştım ve sorunsuz kullandım. Sizin de sorun yaşayacağınızı pek düşünmüyorum ama yine de kendi sitelerinden almak yerine İtemsatış gibi aracı sitelerden almak daha mantıklı gibi güvenilirlik açısından.

Siteyi tam olarak incelemedim ancak bu ve bunun gibi diğer siteler Steam hesabı veya PS hesabı olarak veriyorlar oyunları eğer biraz daha araştırırsan İtemsatış veya hesap.com gibi yerlerden daha ucuza bulabilirsin.

Hocam guvenilirdir cok alisveris yaptim kendisinden ama bence direkt kendi sitesi yerine itemsatis uzerinden almanizi tavsiye ederim.

ETBİS'den kontrol ettim kayıtlı ancak bilgilerinin doğruluğunu teyit ettirmemiş olarak gözüküyor, İtemsatış'ın en yüksek başarılı satıcısı bir sorun olacağını zannetmiyorum.

ETBİS'den kontrol ettim kayıtlı ancak bilgilerinin doğruluğunu teyit ettirmemiş olarak gözüküyor, İtemsatış'ın en yüksek başarılı satıcısı bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam guvenilirdir cok alisveris yaptim kendisinden ama bence direkt kendi sitesi yerine İtemsatış uzerinden almanizi tavsiye ederim.

Siteyi tam olarak incelemedim ancak bu ve bunun gibi diğer siteler Steam hesabı veya PS hesabı olarak veriyorlar oyunları eğer biraz daha araştırırsan İtemsatış veya hesap.com gibi yerlerden daha ucuza bulabilirsin.

İtem satış ucuz mudur benim çok fazla param yok.

İtem satış ucuz mudur benim çok fazla param yok.

Oyunlar için minimum fiyat belirlendi site tarafından ve o fiyattan daha ucuza satışa koyamıyorsunuz oyunları. Bu yüzden en düşük 20-25 TL'ye Steam hesabı bulabilirsiniz dediğiniz satıcıdan.

'Kendi sitelerindeki oyun fiyatları ve İtemsatış sitesindeki fiyatları arasında çok fark var. Örnek olarak;

Kendi Siteleri;

TLOU Part 2 : 150 TL
GOW Ragnarök : 120 TL

İtemsatış;

TLOU Part 2 : 20 TL
GOW Ragnarök : 20 TL

Son düzenleme:

Steam hesabı satın almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…