A Ali Alper Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #1 Merhabalar, laptopuma SSD takmak istiyorum. 1TB hard disk hafıza ve hız olarak yeterli gelmiyor. 16 GB Optane hafızam var. SSD takmak mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2019
Merhabalar, laptopuma SSD takmak istiyorum. 1TB hard disk hafıza ve hız olarak yeterli gelmiyor. 16 GB Optane hafızam var. SSD takmak mantıklı mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.440 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Kasım 2019 #2 Evet SSD takmanız sizin yararınıza olur, Optane SSD'nize de google gibi programlar kurarsınız.
A Ali Alper Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #3 Motionless IN White dedi: Evet SSD takmanız sizin yararınıza olur, Optane SSD'nize de google gibi programlar kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Ssd takmam için optane çıkarmam lazım galiba ama.
Motionless IN White dedi: Evet SSD takmanız sizin yararınıza olur, Optane SSD'nize de google gibi programlar kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Ssd takmam için optane çıkarmam lazım galiba ama.
F Fatih Hazır Centipat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 9 Kasım 2019 #4 Ali Alper dedi: Ssd takmam için optane çıkarmam lazım galiba ama. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ikisi de m2 girişi kullanıyor.
Ali Alper dedi: Ssd takmam için optane çıkarmam lazım galiba ama. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ikisi de m2 girişi kullanıyor.
A Ali Alper Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #5 Fatih Hazır dedi: Evet hocam ikisi de m2 girişi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... M2 ssd değilde sata ssd alsam. Bilgisayarımın 2. bir sata girişi olup olmadığına nerden bakabilirim?(arka kapağı çıkarmadan sitesinde göremedim)
Fatih Hazır dedi: Evet hocam ikisi de m2 girişi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... M2 ssd değilde sata ssd alsam. Bilgisayarımın 2. bir sata girişi olup olmadığına nerden bakabilirim?(arka kapağı çıkarmadan sitesinde göremedim)