Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 25 Nisan 2019 #1 Xeon işlemciler bu işi yapabiliyorsa Opteron da yapar dedim ve konu açtım. Opteron işlemcili bilgisayar toplamak gerçekten maktıklı olur mu?
Xeon işlemciler bu işi yapabiliyorsa Opteron da yapar dedim ve konu açtım. Opteron işlemcili bilgisayar toplamak gerçekten maktıklı olur mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Nisan 2019 #2 Bütçeden dolayı mı? Her halükarda tek çekirdek performansı dolayısı ile tavsiye etmem.
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 25 Nisan 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Bütçeden dolayı mı? Her halükarda tek çekirdek performansı dolayısı ile tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Bütçeden dolayı değil sadece merak.
Recep Baltaş dedi: Bütçeden dolayı mı? Her halükarda tek çekirdek performansı dolayısı ile tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Bütçeden dolayı değil sadece merak.
Sezai Bey Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 200 Çözümler 3 25 Nisan 2019 #4 Opteron işlemciler server sistemlerde idealdir, ne yapacaksın ki? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2019
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 25 Nisan 2019 #5 Sezai Bey dedi: Opteron işlemciler server sistemlerde idealdir, ne yapacaksın ki? Genişletmek için tıkla... Xeon işlemciler oyunlarda güzel sonuçlar veriyorlar bende "Acaba bu işlemciler de iyi performans verir mi?" düşüncesi ile hareket ettim.
Sezai Bey dedi: Opteron işlemciler server sistemlerde idealdir, ne yapacaksın ki? Genişletmek için tıkla... Xeon işlemciler oyunlarda güzel sonuçlar veriyorlar bende "Acaba bu işlemciler de iyi performans verir mi?" düşüncesi ile hareket ettim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Nisan 2019 #6 Dunyanin en iyi nicki dedi: Xeon işlemciler oyunlarda güzel sonuçlar veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Pek doğru değil açıkçası. İdare ediyorlar diyelim...
Dunyanin en iyi nicki dedi: Xeon işlemciler oyunlarda güzel sonuçlar veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Pek doğru değil açıkçası. İdare ediyorlar diyelim...