Opteron Sistem Mantıklı Mı?

Ekran kartı olarak ikinci el GTX 1060 6GB, RX 470, RX 570, Sıfır 1650 Super gibi bir şey düşünüyorum.

Yeni kullanıcı kuponu indirimi ile vergili fiyat:
Eki Görüntüle 657188
iki kere %20 vergi ödendiğine emin misiniz? Ben 4-5 ay önce çizim tableti aldım ve sadece %20 vergi ödedim.

iki kere %20 vergi ödendiğine emin misiniz? Ben 4-5 ay önce çizim tableti aldım ve sadece %20 vergi ödedim.
ÖTV geçerli diye biliyorum teknolojik aletlerde?
O yüzden işaretledim.

O zaman sadece %20 ödüyorum?
Güzel.

Bu iyidir sanıyorum. Atermiter marka.
@Sylveon

Bununda fiyatı:
1599159302891.png

ÖTV geçerli diye biliyorum teknolojik aletlerde?
O yüzden işaretledim.

O zaman sadece %20 ödüyorum?
Güzel.

Bu iyidir sanıyorum. Atermiter marka.
@Sylveon

Bununda fiyatı:
Eki Görüntüle 657198
O konuda çok emin değilim ama bana sadece %20 gibi geldi, yinede çok üst düzey bir ülkede (!) yaşadığımız için %20 daha alıyor olabilir. Yıllardır Aliexpress'ten alışveriş yapıp para tasarufu yapıyordum o imkanımı da yok ettiler, şuan nasıl vergi azaltırım diye düşünüyorum aklımda bir fikir var ama satıcılar kabul etmiyor.

Heatsinki iyi olan bir anakart alın. Ben de böyle bir sistem toplamayı düşünüyordum. Sonradan vazgeçtim.

Alacağın yerden anakart oveclock destekliyor diye sorar mısınız?

E5 2620 V3 almaya bakın. Anakart olarak benim attığım anakartı almaya bakın.

Eğer E5 2620 V3'e güzel bir overclock ile dediğim gibi R5 2600 ile neredeyse aynı güce sahip olabiliyor.

Eğer overclock yapacaksanız. Güzel bir soğutucu almaya çalışın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müşteri değerlendirmesi yüksek yerlerden almaya çalışın.

Müşteri değerlendirme olanlara almaya çalış. Çünkü adam parçaları sağlam göndermesi gerekir. Riske atmamak gerekir.

Bunu alman daha iyi olacaktır. E5 2620 V3 var. 8 GB RAM bulunuyor. Aradaki fiyat farkı 80 TL gibi bir şey.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı