Optifine.net üzerindeki alışveriş tamamlanmadı ve para kayboldu

haylex

Hectopat
Merhaba 1 aydır para biriktirip Ziraat üzerinden OptiFine cape almıştım paymentwall üzerinden ödeme yaptım ama hiçbir şekilde capem gelmedi.

10 dolarlık bir fiyata almıştım. Gelen maili SS aldım göstereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dünden beri bekliyorum hiçbir şey olmadı.
Ticket veya yardım sistemleri varsa mesaj atabilirsiniz birde türkçe bir site olduğunu hatırlamıyorum bildiğim kadarıyla yanlışım varsa söylerseniz sevinirim orjinal sitemidir

Ticket veya yardım sistemleri varsa mesaj atabilirsiniz birde türkçe bir site olduğunu hatırlamıyorum bildiğim kadarıyla yanlışım varsa söylerseniz sevinirim orjinal sitemidir
Direk herkesin aldığı gibi Optifine.net üzerinden paymentwall ile almıştım.

Ticket veya yardım desteği varsa oradan yardım alın.

Ticket üzerinden desteğe iletişime geçtim şöyle mesaj geldi.

Sayın müşterimiz,

Lütfen W294529237 numaralı siparişinizin iptal edildiğini unutmayın. Hesabınızda beklemede olduğunu gösteren işlem, bankanızdan para almayacağımız için işlem geçmişinizden tamamen kaybolmalıdır. Bununla birlikte, fonların kullanılabilirliği, bankanızın işlem süresine bağlıdır. Parayı takip etmenize daha fazla yardımcı olması için lütfen bankanızla iletişime geçin.

En iyi.
Doğrulama ekibi.

Sorun ziraatde mi? Ona göre müşteri hizmetlerine iletişime geçeyim.

1-2 gün bekle eğer para gelmezse bankadan harcama itirazi yapip parayı alırsın.

Paranın sana tekrar gelmesi biraz zaman alabilir. Gelmezse bankayla iletişime geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…