Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 17 Eylül 2022 #11 haylex dedi: İnşallah gelir pişman oldum ya 100 TL daha yatırıp Forza 5 alaydım daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... OptiFine büyük bir firma gelir merak etme en kötü harcama itirazi yaptın mı en yakın zamanda paran yatiyor zaten.
haylex dedi: İnşallah gelir pişman oldum ya 100 TL daha yatırıp Forza 5 alaydım daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... OptiFine büyük bir firma gelir merak etme en kötü harcama itirazi yaptın mı en yakın zamanda paran yatiyor zaten.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Eylül 2022 #12 İçini rahatlatmak istiyorsan banka ile iletişime geçebilirsin. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
haylex Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 17 Eylül 2022 #13 Turkish Delight dedi: İçini rahatlatmak istiyorsan banka ile iletişime geçebilirsin. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Geri geleceğini düşünüyorum siz yazmasanız içimde korku olacaktı ama teşekkür ederim size.
Turkish Delight dedi: İçini rahatlatmak istiyorsan banka ile iletişime geçebilirsin. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Geri geleceğini düşünüyorum siz yazmasanız içimde korku olacaktı ama teşekkür ederim size.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 17 Eylül 2022 #14 haylex dedi: Geri geleceğini düşünüyorum siz yazmasanız içimde korku olacaktı ama teşekkür ederim size. Genişletmek için tıkla... Bişi değil yardım etmek bizim görevimiz
haylex dedi: Geri geleceğini düşünüyorum siz yazmasanız içimde korku olacaktı ama teşekkür ederim size. Genişletmek için tıkla... Bişi değil yardım etmek bizim görevimiz